Kumru’da Kan Donduran Olay: Can Kaybı ve Yaralı Var

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 23.06.2026 - 18:14, Güncelleme: 23.06.2026 - 18:14 375 kez okundu.
 

Kumru’da Kan Donduran Olay: Can Kaybı ve Yaralı Var

Kumru’da Manavda çıkan tartışma dehşete dönüştü. Olayda boğazından bıçaklanan işletmecinin eşi hayatını kaybetti, servis şoförü ağır yaralı.
Ordu’nun Kumru ilçesi, yürekleri ağza getiren acı bir olayla sarsıldı. Edinilen bilgilere göre, S.S. isimli şahsın işlettiği manavda, eşi E.S., ile arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine gerçekleşen olayda, işletmecinin eşi boğazından ağır şekilde yaralandı. İş yerinin kapalı olması nedeniyle çevredeki vatandaşlar ve olay yerine intikal eden ekipler, camı kırarak içeriye güçlükle girebildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Servis Şoförü de Yaralandı Olayın dehşeti bununla sınırlı kalmadı. Aynı esnada, bölgede görevli bir servis şoförünün de bıçaklanarak yaralandığı bildirildi. Durumu ağır olan servis şoförü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Fatsa’daki bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri, olayın nasıl gerçekleştiğine dair geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Kumru’da Manavda çıkan tartışma dehşete dönüştü. Olayda boğazından bıçaklanan işletmecinin eşi hayatını kaybetti, servis şoförü ağır yaralı.

Ordu’nun Kumru ilçesi, yürekleri ağza getiren acı bir olayla sarsıldı. Edinilen bilgilere göre, S.S. isimli şahsın işlettiği manavda, eşi E.S., ile arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine gerçekleşen olayda, işletmecinin eşi boğazından ağır şekilde yaralandı.

İş yerinin kapalı olması nedeniyle çevredeki vatandaşlar ve olay yerine intikal eden ekipler, camı kırarak içeriye güçlükle girebildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Servis Şoförü de Yaralandı

Olayın dehşeti bununla sınırlı kalmadı. Aynı esnada, bölgede görevli bir servis şoförünün de bıçaklanarak yaralandığı bildirildi. Durumu ağır olan servis şoförü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Fatsa’daki bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri, olayın nasıl gerçekleştiğine dair geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.