Ulubey’de Acı Olay: Eşi Ağır Yaralandı, Kendi Can Verdi

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 04.06.2026 - 00:25, Güncelleme: 04.06.2026 - 00:25 444 kez okundu.
 

Ulubey’de Acı Olay: Eşi Ağır Yaralandı, Kendi Can Verdi

Ulubey’de meydana gelen feci trafik kazasında, otomobilin dereye yuvarlanması sonucu Hakkı Temel yaşamını yitirdi, eşi ise ağır yaralandı.
Ordu’nun Ulubey ilçesi, meydana gelen üzücü bir trafik kazasıyla sarsıldı. İlçeye bağlı Çubuklu Mahallesi'nde seyir halinde olan otomobilin sürücüsü Hakkı Temel'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç dereye uçtu. Olay Yerinde Can Verdi Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu dereden çıkarılan otomobilden, Hakkı Temel’in hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan eşi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Mahalle Yasa Boğuldu Çubuklu Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Hakkı Temel’in ani vefatı, ailesini, yakınlarını ve tüm sevenlerini derin bir yasa boğdu. Bölgede üzüntüye neden olan kazayla ilgili güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Ulubey’de meydana gelen feci trafik kazasında, otomobilin dereye yuvarlanması sonucu Hakkı Temel yaşamını yitirdi, eşi ise ağır yaralandı.

Ordu’nun Ulubey ilçesi, meydana gelen üzücü bir trafik kazasıyla sarsıldı. İlçeye bağlı Çubuklu Mahallesi'nde seyir halinde olan otomobilin sürücüsü Hakkı Temel'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç dereye uçtu.

Olay Yerinde Can Verdi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu dereden çıkarılan otomobilden, Hakkı Temel’in hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan eşi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mahalle Yasa Boğuldu

Çubuklu Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Hakkı Temel’in ani vefatı, ailesini, yakınlarını ve tüm sevenlerini derin bir yasa boğdu. Bölgede üzüntüye neden olan kazayla ilgili güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.