Ulubey Kaymakamı Esra Demirtaş Dünya Evine Girdi
Ulubey Kaymakamı Esra Demirtaş Dünya Evine Girdi
Ulubey Kaymakamı Esra Demirtaş, memleketinde düzenlenen görkemli törenle Aydın Bozdoğan Kaymakamı Yunus Emre Polat ile hayatını birleştirdi.
Ulubey Kaymakamı Esra Demirtaş, Aydın Bozdoğan Kaymakamı Yunus Emre Polat ile hayatını birleştirdi. Memleketi Rize’de gerçekleştirilen nikâh törenine Ordu ve Rize valileri, ilçe kaymakamları ve çok sayıda davetli katıldı. Genç çift, davetlilerin huzurunda dualar eşliğinde “evet” diyerek mutluluklarını taçlandırdı.
Protokol Şahitlik Etti
Nikâh şahitliğini Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ordu Valisi Muammer Erol, Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay, Fındıklı Kaymakamı Mücahit Aydoğdu ve Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan yaptı.
Başkan Türkcan’dan Tebrik Mesajı
Tören sonrası açıklama yapan Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, “Kıymetli Kaymakamımız Sayın Esra Demirtaş’ın bu mutlu gününde yanlarında olmaktan büyük memnuniyet duyduk. Ordu Valimiz Sayın Muammer Erol ile birlikte nikâh akdine şahitlik ederek mutluluklarına ortak olduk. Değerli Kaymakamımıza ve eşine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Rabbim birliklerini daim eylesin,” ifadelerini kullandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
