ORDU'DA EV KADINLARI YENETEKLERİNİ TABOLAYA DÖKTÜ

Sanat (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 30.05.2025 - 00:08, Güncelleme: 30.05.2025 - 00:08 4833 kez okundu.
 

ORDU'DA EV KADINLARI YENETEKLERİNİ TABOLAYA DÖKTÜ

Ordu’da emekli öğretmen, ev kadınlarından oluşan öğrencilerinin yaptığı resimleri “Renklerimizle Hayallerimiz” adlı sergiyle izleyenlerin beğenisine sundu.
Emekli resim öğretmeni Yekta Keskin’in öncülüğünde hazırlanan “Renklerimizle Hayallerimiz” adlı resim sergisi, Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergide 10 kadın sanatçının toplam 35 eseri yer alıyor. Serginin açılışını yapan Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, “Bilindiği gibi Kültür Merkezi’mizde her hafta düzenli olarak sanatçılarımızın el sanatlarını, resim sanatı gibi pek çok sergisini açıyoruz. Bugünde Yekta beyin öğrencileriyle birlikte hazırladığı yaklaşık 40 eserden oluşan karma resim sergisini açıyoruz. Çok güzel bir sergi. Resmin bütün çeşitlerini, bütün renklerini burada görebilirsiniz. Özellikle buraya gelip görmek isteyen sanatseverleri davet ediyoruz. Tek bir resim değil, karma resimler gibi çok güzel resimler sergileniyor. Hocam öğrencilerden oluşuyor dedi ama usta eserlerden çıkmış gibi çok güzel resimler. Bütün Ordulu hemşehrilerimizi bu sergiyi gezmeye davet ediyorum. Bu sergiyi hazırlayanlara teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Emekli Öğretmen Yekta Keskin, ise yaptığı açıklamada, Biz her sene olduğu gibi bu senede İlknur hanımla beraber sergi organize edelim dedik. Kreatörlüğünü ikimiz beraber yaptık. 10 tane emekli ev hanımı öğrenciden oluşan kadınlar el emeğini sergiledi. Konumuz renklerimiz ve hayallerimiz. Kendi renklerini ve hayallerini canlandırmışlardır. 35 tane eserimiz bulunmaktadır. Herkes mutlu bir şekilde çalışmalarını yaptı.
Ordu’da emekli öğretmen, ev kadınlarından oluşan öğrencilerinin yaptığı resimleri “Renklerimizle Hayallerimiz” adlı sergiyle izleyenlerin beğenisine sundu.

Emekli resim öğretmeni Yekta Keskin’in öncülüğünde hazırlanan “Renklerimizle Hayallerimiz” adlı resim sergisi, Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergide 10 kadın sanatçının toplam 35 eseri yer alıyor.

Serginin açılışını yapan Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, “Bilindiği gibi Kültür Merkezi’mizde her hafta düzenli olarak sanatçılarımızın el sanatlarını, resim sanatı gibi pek çok sergisini açıyoruz. Bugünde Yekta beyin öğrencileriyle birlikte hazırladığı yaklaşık 40 eserden oluşan karma resim sergisini açıyoruz. Çok güzel bir sergi. Resmin bütün çeşitlerini, bütün renklerini burada görebilirsiniz. Özellikle buraya gelip görmek isteyen sanatseverleri davet ediyoruz. Tek bir resim değil, karma resimler gibi çok güzel resimler sergileniyor. Hocam öğrencilerden oluşuyor dedi ama usta eserlerden çıkmış gibi çok güzel resimler. Bütün Ordulu hemşehrilerimizi bu sergiyi gezmeye davet ediyorum. Bu sergiyi hazırlayanlara teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Emekli Öğretmen Yekta Keskin, ise yaptığı açıklamada, Biz her sene olduğu gibi bu senede İlknur hanımla beraber sergi organize edelim dedik. Kreatörlüğünü ikimiz beraber yaptık. 10 tane emekli ev hanımı öğrenciden oluşan kadınlar el emeğini sergiledi. Konumuz renklerimiz ve hayallerimiz. Kendi renklerini ve hayallerini canlandırmışlardır. 35 tane eserimiz bulunmaktadır. Herkes mutlu bir şekilde çalışmalarını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.