ORDU'DA BİR KADIN ELİM OLAYDA YAŞAMINA SON VERDİ
ORDU'DA BİR KADIN ELİM OLAYDA YAŞAMINA SON VERDİ
Ordu’da bir kişi daha kendi yaşamına son verdi. Kabataş’ta meydana gelen elim olayda bir kadın evinin çatısında kendini asarak yaşamına son verdi.
Ordu’nun Kabataş ilçesine bağlı Alankent Mahallesi Alanbaşı mevkiinde yaşanan trajik olay, ilçeyi yasa boğdu. Edinilen bilgilere göre, İ.Ç.’nin eşi Şerife Ç., 20 Haziran öğle saatlerinde evlerinin çatısında kendini asarak yaşamına son verdi.
Olayı fark eden aile yakınları, durumu 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Şerife Ç.’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cenazesi, gerekli incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.
Yetkililer olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, intihara neyin sebep olduğuna dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Şerife Ç.’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından, 21 Haziran 2025 Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Alankent Alanbaşı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, aile kabristanlığında defnedildi.
BU YIL 18. OLAY
Öte yandan bu olay 2025 yılında şuana kadar Ordu’da haberlere yansıyan 18. vaka oldu. Ordu Valisi Muammer Erol, intihar vakalarını değerlendirirken ‘kimseyi yalnız ve çaresiz bırakmayalım ki hiç kimse bu yola yönelmesin’ diyerek Ordululara çağrıda bulunmuştu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.