Ordu Şehir Hastanesi'nde Artık Son Kontroller

Sağlık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 17.04.2026 - 16:50, Güncelleme: 17.04.2026 - 16:57 465 kez okundu.
 

Ordu Şehir Hastanesi'nde Artık Son Kontroller

Sağlık Bakanlığı yetkililerinin katılımıyla yapılan teknik değerlendirmelerde, hastanenin kısa süre içinde test ve devreye alma sürecine gireceği açıklandı.
Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanı Mustafa Sakarya, yapımı son aşamaya gelen Ordu Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte sahada teknik değerlendirmeler yapan Sakarya’ya, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Çelenk ve sağlık yöneticileri eşlik etti. Ziyarette, projede gelinen son durum hakkında yüklenici firma yetkililerinden ayrıntılı bilgi alınarak, hastanenin hizmete açılabilmesi için tüm paydaşların üstlenmesi gereken sorumluluklar masaya yatırıldı. Kapılarını vatandaşların hizmetine açmaya hazırlanan hastanede, elektrik, mekanik, ısıtma-soğutma ve diğer otomasyon sistemlerinin test ve devreye alma işlemlerine kısa süre içinde başlanması bekleniyor. Ordu Şehir Hastanesi’nin tamamlanmasıyla birlikte, sadece Ordu’nun değil, bölge halkının da modern sağlık hizmetlerine erişiminde önemli bir adım atılmış olacak.
Sağlık Bakanlığı yetkililerinin katılımıyla yapılan teknik değerlendirmelerde, hastanenin kısa süre içinde test ve devreye alma sürecine gireceği açıklandı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanı Mustafa Sakarya, yapımı son aşamaya gelen Ordu Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Beraberindeki heyetle birlikte sahada teknik değerlendirmeler yapan Sakarya’ya, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Çelenk ve sağlık yöneticileri eşlik etti. Ziyarette, projede gelinen son durum hakkında yüklenici firma yetkililerinden ayrıntılı bilgi alınarak, hastanenin hizmete açılabilmesi için tüm paydaşların üstlenmesi gereken sorumluluklar masaya yatırıldı.

Kapılarını vatandaşların hizmetine açmaya hazırlanan hastanede, elektrik, mekanik, ısıtma-soğutma ve diğer otomasyon sistemlerinin test ve devreye alma işlemlerine kısa süre içinde başlanması bekleniyor.

Ordu Şehir Hastanesi’nin tamamlanmasıyla birlikte, sadece Ordu’nun değil, bölge halkının da modern sağlık hizmetlerine erişiminde önemli bir adım atılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.