Sağra'dan AVM İddiaları Sonrası Açıklama Geldi

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 18.09.2026 - 15:16, Güncelleme: 18.09.2026 - 15:16 347 kez okundu.
 

Sağra'dan AVM İddiaları Sonrası Açıklama Geldi

Altınordu’daki fabrikanın yıkılıp yerine AVM yapılacağı iddiaları üzerine açıklama yapan Sağra, haberleri yalanlarken, yeni yatırım mesajı verildi.
Son günlerde bazı mecralarda yer alan “Ordu’daki fabrika kapanacak, yerine AVM yapılacak” yönündeki iddialar, şehrin köklü sanayi kuruluşu Sağra tarafından resmi bir basın açıklamasıyla yokedildi. OYAK bünyesinde faaliyetlerini sürdüren marka, hem mevcut tesislerin korunacağını hem de şehre yeni bir yatırım müjdesi olduğunu duyurdu. Altınordu'daki Tesis Üretime Devam Ediyor ​Sağra tarafından yapılan açıklamada, kamuoyunda yer alan asılsız iddiaların gerçeği yansıtmadığı vurgulandı. Altınordu ilçesinde bulunan mevcut tesisin üretime aralıksız devam edeceği belirtildi. Fabrikada teknolojik altyapıyı güçlendirmek adına modernizasyon ve iyileştirme çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. Tesis; krema, gofret ve fındık işleme faaliyetlerini aynı kararlılıkla sürdürecek. ​Fatsa OSB’ye Yeni Fabrika Yatırımı ​Büyüme hedefleri ve artan üretim ihtiyacı doğrultusunda stratejik bir adım atan Sağra, Ordu'daki üretim gücünü ikiye katlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yepyeni bir fabrika yatırımı planlandığı açıklandı. ​Yeni yatırımla birlikte Sagra’nın Ordu’da Altınordu ve Fatsa olmak üzere iki ayrı üretim tesisiyle faaliyet göstermesi hedefleniyor. ​Bu hamleyle birlikte Sağra, hem istihdama katkı sağlamaya hem de Ordu ekonomisinin ve fındık sektörünün lokomotifi olmaya devam edeceğini bir kez daha kanıtlamış oldu.
Altınordu’daki fabrikanın yıkılıp yerine AVM yapılacağı iddiaları üzerine açıklama yapan Sağra, haberleri yalanlarken, yeni yatırım mesajı verildi.

Son günlerde bazı mecralarda yer alan “Ordu’daki fabrika kapanacak, yerine AVM yapılacak” yönündeki iddialar, şehrin köklü sanayi kuruluşu Sağra tarafından resmi bir basın açıklamasıyla yokedildi. OYAK bünyesinde faaliyetlerini sürdüren marka, hem mevcut tesislerin korunacağını hem de şehre yeni bir yatırım müjdesi olduğunu duyurdu.

Altınordu'daki Tesis Üretime Devam Ediyor

Sağra tarafından yapılan açıklamada, kamuoyunda yer alan asılsız iddiaların gerçeği yansıtmadığı vurgulandı. Altınordu ilçesinde bulunan mevcut tesisin üretime aralıksız devam edeceği belirtildi.

Fabrikada teknolojik altyapıyı güçlendirmek adına modernizasyon ve iyileştirme çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. Tesis; krema, gofret ve fındık işleme faaliyetlerini aynı kararlılıkla sürdürecek.

Fatsa OSB’ye Yeni Fabrika Yatırımı

​Büyüme hedefleri ve artan üretim ihtiyacı doğrultusunda stratejik bir adım atan Sağra, Ordu'daki üretim gücünü ikiye katlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yepyeni bir fabrika yatırımı planlandığı açıklandı.

​Yeni yatırımla birlikte Sagra’nın Ordu’da Altınordu ve Fatsa olmak üzere iki ayrı üretim tesisiyle faaliyet göstermesi hedefleniyor.

​Bu hamleyle birlikte Sağra, hem istihdama katkı sağlamaya hem de Ordu ekonomisinin ve fındık sektörünün lokomotifi olmaya devam edeceğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.