Nefesler Tutuldu, Ordu Bu Derbiyi Bekliyor
Nefesler Tutuldu, Ordu Bu Derbiyi Bekliyor
Fatsa Belediyespor – 52 Orduspor Şampiyonluk ve Play-Off yolunda karşı karşıya. Kaybedenin ağır bedel ödeyeceği maçta nefesler tutuldu
Ordu futbolu yarın nefes kesen bir derbiye sahne olacak. Fatsa Belediyespor ile 52 Orduspor FK, Play-Off ve şampiyonluk yarışının tam ortasında karşı karşıya geliyor. Mücadele, 9 Mart Pazar günü saat 13.30’da Fatsa İlçe Stadı’nda oynanacak.
Sezonun ilk yarısında Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Fatsa Belediyespor 1-0 kazanmış ve 52 Orduspor’a sezonun ilk mağlubiyetini tattırmıştı. Ancak ikinci yarıda tablo değişti. Fatsa Belediyespor, oynadığı 8 maçtan yalnızca 8 puan çıkararak 40 puanla 4. sıraya gerilerken; 52 Orduspor ise aynı süreçte 16 puan toplayarak 48 puanla zirveye bir adım daha yaklaştı.
Zirve yarışında Sebat Gençlikspor’un Düzce deplasmanında kaybettiği puan, 52 Orduspor’u şampiyonluk yolunda daha da iştahlı hale getirdi. Mor beyazlılar, zirve yarışından kopmamak için 3 puan hedefler, ev sahibi Fatsa Belediyespor da Play-Off yarışından kopmamak için sahaya çıkacak.
Ordu derbisi, hem şampiyonluk hem de Play-Off hattı için belirleyici olacak. Futbolseverler, Pazar günkü karşılaşmada kimin gülen taraf olacağını merakla bekliyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
