ANNE EMİNE GÜLMEZ HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 20.11.2025 - 11:43, Güncelleme: 20.11.2025 - 11:43 4717 kez okundu.
 

ANNE EMİNE GÜLMEZ HAYATINI KAYBETTİ

Ünye’de çıkan yangında oğluyla birlikte ağır yaralanan ve ambulans helikopterle Ankara’ya sevk edilen Emine Gülmez, hayatını kaybetti.
Ordu’nun Ünye ilçesi Çamurlu Mahallesi Saray Caddesi’nde bulunan 5 katlı bir apartmanın 4’üncü katında 17 Kasım akşamı çıkan yangında oğluyla birlikte ağır yaralanan anneden acı haber geldi. Yangında evde mahsur kalan 65 yaşındaki Emine Gülmez ve 32 yaşındaki oğlu Mehmet Emin Gülmez, itfaiye ekiplerinin merdivenli araçla yaptığı müdahale sonucu çıkarılmış ancak ağır yaralanmışlardı. Yaralılar ilk olarak Ünye Devlet Hastanesi’ne, ardından durumlarının ciddiyeti nedeniyle Samsun’a sevk edilmişlerdi. Ancak hayati tehlikeleri devam ettiği için tedavilerinin ardından sonra dün Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikopterle Ankara’ya nakledildiler. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan 65 yaşındaki anne Emine Gülmez’den acı haber geldi. Talihsiz kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gülmez’in cenazesinin otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği, işlemlerin ardından belirlenecek günde Ünye’de toprağa verileceği öğrenildi. Yangında ağır yaralanan 32 yaşındaki oğlu Mehmet Emin Gülmez ise aynı hastanede tedavi altında bulunuyor. Durumunun ciddiyetini koruduğu, doktorların yoğun bakımda takibine devam ettiği bildirildi.
Ünye’de çıkan yangında oğluyla birlikte ağır yaralanan ve ambulans helikopterle Ankara’ya sevk edilen Emine Gülmez, hayatını kaybetti.

Ordu’nun Ünye ilçesi Çamurlu Mahallesi Saray Caddesi’nde bulunan 5 katlı bir apartmanın 4’üncü katında 17 Kasım akşamı çıkan yangında oğluyla birlikte ağır yaralanan anneden acı haber geldi.

Yangında evde mahsur kalan 65 yaşındaki Emine Gülmez ve 32 yaşındaki oğlu Mehmet Emin Gülmez, itfaiye ekiplerinin merdivenli araçla yaptığı müdahale sonucu çıkarılmış ancak ağır yaralanmışlardı. Yaralılar ilk olarak Ünye Devlet Hastanesi’ne, ardından durumlarının ciddiyeti nedeniyle Samsun’a sevk edilmişlerdi.

Ancak hayati tehlikeleri devam ettiği için tedavilerinin ardından sonra dün Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikopterle Ankara’ya nakledildiler. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan 65 yaşındaki anne Emine Gülmez’den acı haber geldi.

Talihsiz kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gülmez’in cenazesinin otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği, işlemlerin ardından belirlenecek günde Ünye’de toprağa verileceği öğrenildi.

Yangında ağır yaralanan 32 yaşındaki oğlu Mehmet Emin Gülmez ise aynı hastanede tedavi altında bulunuyor. Durumunun ciddiyetini koruduğu, doktorların yoğun bakımda takibine devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.