ÜNYE'DE BİR İŞ YERİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 28.12.2025 - 14:34, Güncelleme: 28.12.2025 - 14:34 481 kez okundu.
 

ÜNYE'DE BİR İŞ YERİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Güpegündüz kurşunladılar. Ünye’de şehrin en işlek noktalarından biri olan Hükümet Caddesi’nde bir iş yeri gündüz vakti kurşunlandı.
Ordu’nun Ünye bir silahlı saldırı olayı daha gerçekleşti. Olay, Ünye’nin merkezi noktalarından biri olan Liseler Mahallesi, Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde faaliyet gösteren bir iş yeri, bugün saat 12.30 sularında henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu.. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, silah seslerinin duyulmasıyla birlikte çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Saldırganlar olayın ardından kayıplara karışırken, şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi. Geniş Çaplı Soruşturma Başlatıldı İhbar üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olay yerinde boş kovan incelemesi yaparak kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Güpegündüz kurşunladılar. Ünye’de şehrin en işlek noktalarından biri olan Hükümet Caddesi’nde bir iş yeri gündüz vakti kurşunlandı.

Ordu’nun Ünye bir silahlı saldırı olayı daha gerçekleşti. Olay, Ünye’nin merkezi noktalarından biri olan Liseler Mahallesi, Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde faaliyet gösteren bir iş yeri, bugün saat 12.30 sularında henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu..

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, silah seslerinin duyulmasıyla birlikte çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Saldırganlar olayın ardından kayıplara karışırken, şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Geniş Çaplı Soruşturma Başlatıldı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olay yerinde boş kovan incelemesi yaparak kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.