ÜNLÜ OYUNCU ÇAMBAŞI YAYLASI'NA HAYRAN KALDI
ÜNLÜ OYUNCU ÇAMBAŞI YAYLASI'NA HAYRAN KALDI
Çambaşı Yaylası’nda belgesel çekimlerine devam eden ünlü oyuncu Reshad Strik, "Burası bir başka güzel. Her tarafı cennet” ifadelerini kullandı.
TRT Belgesel kanalında yayınlanacak bir belgesel için Ordu'ya gelen Avustralyalı ünlü oyuncu Reshad Strik, Çambaşı Yaylası'nda çekimlere başladı. Strik, belgesel ekibiyle birlikte Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya'yı da ziyaret etti.
Ziyaret sırasında yaylanın doğal güzelliklerinden çok etkilendiğini belirten Reshad Strik, "Burası bir başka güzel. Her tarafı cennet, gezmeye doyamıyorum" ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Kaya ise yaptığı açıklamada, "Belgesel program yapımcısı Reshad Strik ve ekibi, Çambaşı Yaylamızda. Hoş geldiniz. Kendilerine ve ekiplerine teşekkür ederim" dedi. Çekimlerin, yaylanın eşsiz doğasını ve kültürel zenginliklerini ekrana taşıması bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
