SUAT VE ERAY GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 28.11.2025 - 16:43, Güncelleme: 28.11.2025 - 16:43 4468 kez okundu.
 

SUAT VE ERAY GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER

Ünye’de sınıfta fenalaşan ve hayatını kaybeden 11 yaşındaki Suat ve bisiklet kazası sonrası hayatını kaybeden 9 yaşındaki Eray dualarla toprağa verildi.
Ordu’nun Ünye ilçesi, dün eğitim camiasını ve tüm ilçe halkını derinden sarsan iki acı haberle gündeme geldi. Biri ortaokul, diğeri ilkokul öğrencisi olan iki çocuk, yaşanan talihsiz gelişmeler sonucunda hayatını kaybetti. Ünye İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Suat Ermiş, ders bitimine kısa bir süre kala sınıfta aniden fenalaşarak yere yığıldı. Öğretmenlerinin kalp masajıyla müdahale ettiği küçük öğrenci, sağlık ekiplerince hızla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların yaklaşık bir saat süren tüm çabalarına rağmen Suat Ermiş kurtarılamadı. Aynı gün bir başka acı haber de Prof. Dr. Necmettin Polvan İlkokulu’ndan geldi. Kuzeniyle birlikte bindiği elektrikli bisikletle yaptıkları kazası sonrası ağır yaralanan 4. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Eray Tombul, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, hayatını kaybetti. Gözyaşları Arasında Toprağa Verildiler Ordu’yu yasa boğan bu iki acı kayıp bugün kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuklarına uğurlandı. Suat Ermiş Ünye Tekkiraz Düzçiftlik Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. 9 yaşındaki Eray Tombul ise, Ünye’deki evinin önünde alınan helalliğin ardından İkizce ilçesi Devecik Mahallesi Yenice Mahalle Camisi’nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde ve gözyaşları arasında toprağa verildi.
Ünye’de sınıfta fenalaşan ve hayatını kaybeden 11 yaşındaki Suat ve bisiklet kazası sonrası hayatını kaybeden 9 yaşındaki Eray dualarla toprağa verildi.

Ordu’nun Ünye ilçesi, dün eğitim camiasını ve tüm ilçe halkını derinden sarsan iki acı haberle gündeme geldi. Biri ortaokul, diğeri ilkokul öğrencisi olan iki çocuk, yaşanan talihsiz gelişmeler sonucunda hayatını kaybetti.

Ünye İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Suat Ermiş, ders bitimine kısa bir süre kala sınıfta aniden fenalaşarak yere yığıldı. Öğretmenlerinin kalp masajıyla müdahale ettiği küçük öğrenci, sağlık ekiplerince hızla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların yaklaşık bir saat süren tüm çabalarına rağmen Suat Ermiş kurtarılamadı.

Aynı gün bir başka acı haber de Prof. Dr. Necmettin Polvan İlkokulu’ndan geldi. Kuzeniyle birlikte bindiği elektrikli bisikletle yaptıkları kazası sonrası ağır yaralanan 4. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Eray Tombul, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, hayatını kaybetti.

Gözyaşları Arasında Toprağa Verildiler

Ordu’yu yasa boğan bu iki acı kayıp bugün kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuklarına uğurlandı. Suat Ermiş Ünye Tekkiraz Düzçiftlik Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. 9 yaşındaki Eray Tombul ise, Ünye’deki evinin önünde alınan helalliğin ardından İkizce ilçesi Devecik Mahallesi Yenice Mahalle Camisi’nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.