Özer’den Adaylık Spekülasyonlarına Son Nokta
Özer’den Adaylık Spekülasyonlarına Son Nokta
AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, 2029 yerel seçimlerinde Büyükşehir adaylığı iddialarına açıklık getirdi: “Kimsenin makam ve mevki özlemi yoktur.
AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, 2029 yerel seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı yönündeki iddialara ilişkin sessizliğini bozdu. Özer, mevcut Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ile güçlü bir birliktelik içinde olduklarını vurgulayarak, “Kimsenin makam ve mevki özlemi yoktur” ifadelerini kullandı.
“Biz Bir Aileyiz”
Son dönemde kamuoyunda gündeme gelen adaylık söylentilerine açıklık getiren Özer, “Son zamanlarda benimle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanlığı’yla ilgili bazı spekülasyonları görüyorum. Biz bir aileyiz. Herkes kendi görevini icra ediyor; milletvekilleri milletvekilliğini, başkanımız başkanlığını, il başkanımız il başkanlığını yapıyor. Kimsenin makam ve mevkisiyle ilgili bir tasarrufu veya özlemi yok, olamaz. Bu dava makamdan bağımsız bir şekilde memlekete hizmet davasıdır.” dedi.
“Sayın Bakanımız Bu Davanın Kurucu Babalarındandır”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e yönelik övgü dolu sözler sarf eden Özer, “Kıymetli Bakanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız bu davanın kurucu babalarındandır. Bizim büyüğümüzdür. Kim bizim aramızı bozmak için böyle haberler yapıyorsa o kaybedecektir. Çünkü bizim birliğimiz görevlerle bağlantılı bir birlik değildir; abilik-kardeşlik hukuku içinde yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
