ORDU'NUN KALBİ BU AKŞAM 52 ORDUSPOR'UN YANINDA

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 09.05.2025 - 14:41, Güncelleme: 09.05.2025 - 14:41 4153 kez okundu.
 

ORDU'NUN KALBİ BU AKŞAM 52 ORDUSPOR'UN YANINDA

Küçükçekmece Sinop’la deplasmanda oynanan ilk maçtan 2-0 mağlup ayrılan 52 Orduspor, bu akşam 2. Lig için ya tamam ya devam diyecek.
52 Orduspor Futbol Kulübü TFF 3. Lig 2024-2025 sezonunda Play-Off Çeyrek Final rövanş mücadelesinde bu akşam saat 20.00’de Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda Küçükçekmece Sinop Spor ile karşı karşıya gelecek. Muğla bölgesi üst klasman hakemlerden Emre Kargın düdük çalacağı maç, HT Spor TV’den de canlı yayınlanacak. İstanbul’da oynanan ilk maçta sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrılan mor beyazlı Ordu ekibi, ‘ya tamam ya devam’ maçında saha önce 2-0’ı yakalayıp ardından turu geçmesi için yeterli sonucu almak hedefiyle sahaya çıkacak. TAM KADRO SAHAYA ÇIKACAK Takımda sakat ve cezalı futbolcu olmadığını söyleyen 52 Orduspor Başkanı Şükrü Bodur, maçın hakemi hakkında endişelerini dile getirerek, “Beni asıl endişelendiren durum Emre Kargın 25 Ocak 2025 tarihinde süper lig maçı yönettikten sonra genelde VAR hakemi olarak görev almış. 3 Mayıs 2025 tarihinde ise 2.lig maçı olan Batman Petrolspor ile 24 Erzincanspor arasında oynanan karşılaşmayı yönetmiş. Anlayacağınız nadasa bırakılmış bir hakem bu akşam 52 Orduspor’un kader maçında düdük çalacak. BOŞ KOLTUK KALMASIN! Kritik mücadele öncesi açıklama yapan ve taraftarlardan tribünleri doldurmak isteyen 52 Orduspor, “Bu akşam oynayacağımız play-off müsabakası için stadyum kapılarını 18.00'de açıyoruz. Maç biletleri ücretsiz! Stadyum kapılarında bulunan görevlilerden biletlerinizi temin ederek giriş yapabilirsiniz. Kapılarda yoğunluk yaşanmaması için maçtan en az iki saat önce stadyumda yerinizi almanız önemle rica olunur.”
Küçükçekmece Sinop’la deplasmanda oynanan ilk maçtan 2-0 mağlup ayrılan 52 Orduspor, bu akşam 2. Lig için ya tamam ya devam diyecek.

52 Orduspor Futbol Kulübü TFF 3. Lig 2024-2025 sezonunda Play-Off Çeyrek Final rövanş mücadelesinde bu akşam saat 20.00’de Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda Küçükçekmece Sinop Spor ile karşı karşıya gelecek. Muğla bölgesi üst klasman hakemlerden Emre Kargın düdük çalacağı maç, HT Spor TV’den de canlı yayınlanacak.

İstanbul’da oynanan ilk maçta sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrılan mor beyazlı Ordu ekibi, ‘ya tamam ya devam’ maçında saha önce 2-0’ı yakalayıp ardından turu geçmesi için yeterli sonucu almak hedefiyle sahaya çıkacak.

TAM KADRO SAHAYA ÇIKACAK

Takımda sakat ve cezalı futbolcu olmadığını söyleyen 52 Orduspor Başkanı Şükrü Bodur, maçın hakemi hakkında endişelerini dile getirerek, “Beni asıl endişelendiren durum Emre Kargın 25 Ocak 2025 tarihinde süper lig maçı yönettikten sonra genelde VAR hakemi olarak görev almış. 3 Mayıs 2025 tarihinde ise 2.lig maçı olan Batman Petrolspor ile 24 Erzincanspor arasında oynanan karşılaşmayı yönetmiş. Anlayacağınız nadasa bırakılmış bir hakem bu akşam 52 Orduspor’un kader maçında düdük çalacak.

BOŞ KOLTUK KALMASIN!

Kritik mücadele öncesi açıklama yapan ve taraftarlardan tribünleri doldurmak isteyen 52 Orduspor, “Bu akşam oynayacağımız play-off müsabakası için stadyum kapılarını 18.00'de açıyoruz. Maç biletleri ücretsiz! Stadyum kapılarında bulunan görevlilerden biletlerinizi temin ederek giriş yapabilirsiniz. Kapılarda yoğunluk yaşanmaması için maçtan en az iki saat önce stadyumda yerinizi almanız önemle rica olunur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.