ORDULU BERAAT ŞAHİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

Eğitim (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 17.07.2025 - 10:48, Güncelleme: 17.07.2025 - 10:48 3559 kez okundu.
 

ORDULU BERAAT ŞAHİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

Son olarak Trabzon Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Ordulu Beraat Şahin, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
Ordu’nun Korgan ilçesinde doğup büyüyen Beraat Şahin, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Yaklaşık 20 yıllık kamu hizmeti ve eğitim tecrübesine sahip olan Şahin’in, Elazığ’daki eğitim politikalarına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Zengin Bir Eğitim ve Yönetim Kariyeri Beraat Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı çatısı altında farklı kademelerde başarılı görevler yürüttü. Meslek hayatına öğretmen olarak adım atan Şahin, ardından okul müdürlüğü, şube müdürlüğü ve il müdür yardımcılığı gibi önemli pozisyonlarda görev aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde de aktif roller üstlenen Şahin; Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevlerinde gençlik projelerine öncülük etti. Son Görevi ve Yeni Başlangıç Elazığ’a atanmadan önce Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Beraat Şahin, sahadaki deneyimiyle eğitim alanındaki dönüşüm çalışmalarına katkı sağlamayı sürdürüyor. Yeni görevinde özellikle okul-veli-öğrenci iş birliklerinin güçlendirilmesi, öğretmenlerin mesleki gelişimi ve dijital eğitim altyapısının yaygınlaştırılması konularında projeler geliştirmesi bekleniyor. Öte yandan Beraat Şahin, halen Elazığ Valiliği görevini yürüten ve yine kendisi gibi Ordu Korgan doğumlu olan Vali Dr. Numan Hatipoğlu ile aynı ilde görev yapacak.
Son olarak Trabzon Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Ordulu Beraat Şahin, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Ordu’nun Korgan ilçesinde doğup büyüyen Beraat Şahin, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Yaklaşık 20 yıllık kamu hizmeti ve eğitim tecrübesine sahip olan Şahin’in, Elazığ’daki eğitim politikalarına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Zengin Bir Eğitim ve Yönetim Kariyeri

Beraat Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı çatısı altında farklı kademelerde başarılı görevler yürüttü. Meslek hayatına öğretmen olarak adım atan Şahin, ardından okul müdürlüğü, şube müdürlüğü ve il müdür yardımcılığı gibi önemli pozisyonlarda görev aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde de aktif roller üstlenen Şahin; Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevlerinde gençlik projelerine öncülük etti.

Son Görevi ve Yeni Başlangıç

Elazığ’a atanmadan önce Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Beraat Şahin, sahadaki deneyimiyle eğitim alanındaki dönüşüm çalışmalarına katkı sağlamayı sürdürüyor. Yeni görevinde özellikle okul-veli-öğrenci iş birliklerinin güçlendirilmesi, öğretmenlerin mesleki gelişimi ve dijital eğitim altyapısının yaygınlaştırılması konularında projeler geliştirmesi bekleniyor.

Öte yandan Beraat Şahin, halen Elazığ Valiliği görevini yürüten ve yine kendisi gibi Ordu Korgan doğumlu olan Vali Dr. Numan Hatipoğlu ile aynı ilde görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.