Ordu'da İki Kardeş İki Saat Arayla Vefat Etti

İlçeler (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 10.02.2026 - 22:49, Güncelleme: 10.02.2026 - 22:49 554 kez okundu.
 

Ordu'da İki Kardeş İki Saat Arayla Vefat Etti

Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi sakinlerinden Safinaz ve Hasan Kahraman kardeşler, sadece iki saat arayla hayata veda ederek ilçeyi yasa boğdu.
Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi sakinlerinden Kahraman ailesi, aynı gün gelen iki acı haberle sarsıldı. Farklı hastanelerde tedavi gören Safinaz ve Hasan Kahraman kardeşler, sadece iki saat arayla hayata gözlerini yumdu. Ordu’nun Gülyalı ilçesine bağlı Turnasuyu Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve bir süredir sağlık sorunları nedeniyle farklı hastanelerde tedavi gören iki kardeşten gelen acı haberler, tüm ilçeyi yasa boğdu. Önce Ablası, Sonra Kardeşi ​Edinilen bilgilere göre; Ordu Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren 75 yaşındaki Safinaz Kahraman, sabah saat 07.00 sularında vefat etti. Ablasının acı haberi henüz tazeyken, özel bir hastanede tedavi görmekte olan 65 yaşındaki kardeşi Hasan Kahraman’dan da acı haber geldi. Hasan Kahraman, ablasından yaklaşık iki saat sonra, saat 09.00 sıralarında yaşamını yitirdi. ​Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacaklar ​Aynı gün içinde vefat ederek ailelerini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğan kardeşlerin cenazeleri 11 Şubat Çarşamba günü öğle namazına müteakip Turnasuyu Kapıcılı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi sakinlerinden Safinaz ve Hasan Kahraman kardeşler, sadece iki saat arayla hayata veda ederek ilçeyi yasa boğdu.

Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi sakinlerinden Kahraman ailesi, aynı gün gelen iki acı haberle sarsıldı. Farklı hastanelerde tedavi gören Safinaz ve Hasan Kahraman kardeşler, sadece iki saat arayla hayata gözlerini yumdu.

Ordu’nun Gülyalı ilçesine bağlı Turnasuyu Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve bir süredir sağlık sorunları nedeniyle farklı hastanelerde tedavi gören iki kardeşten gelen acı haberler, tüm ilçeyi yasa boğdu.

Önce Ablası, Sonra Kardeşi

​Edinilen bilgilere göre; Ordu Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren 75 yaşındaki Safinaz Kahraman, sabah saat 07.00 sularında vefat etti. Ablasının acı haberi henüz tazeyken, özel bir hastanede tedavi görmekte olan 65 yaşındaki kardeşi Hasan Kahraman’dan da acı haber geldi. Hasan Kahraman, ablasından yaklaşık iki saat sonra, saat 09.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacaklar

​Aynı gün içinde vefat ederek ailelerini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğan kardeşlerin cenazeleri 11 Şubat Çarşamba günü öğle namazına müteakip Turnasuyu Kapıcılı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.