ORDU'DA FINDIĞA BİR DARBE DE SEL VE HEYELANDAN

Fındık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 11.07.2024 - 14:50, Güncelleme: 11.07.2024 - 14:50 2921+ kez okundu.
 

ORDU'DA FINDIĞA BİR DARBE DE SEL VE HEYELANDAN

İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde yaşanan sel felaketi fındık bahçelerini de vurdu. Zarar gören bahçelerde TARSİM yetkilileri tarafından incelemede bulunuldu.
İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde 7 Temmuz 2024 tarihinde meydana gelen aşırı yağış ve sel su baskınları ve heyelanlara neden oldu. Meydana gelen heyelanlarda başta fındık bahçeleri olmak üzere tarım arazilerinde oluşan zararların hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Ordu İl Müdür Yardımcısı Fatih Aydem, TARSİM Bölge Müdürü Bülent Yaşaroğlu ve teknik personeller tarafından sel İkizce ve Çaybaşı ilçelerimizde incelemelerde bulunuldu. V Bahçeleri hasar gören üreticileri ziyaret eden heyet tarafından yapılan açıklamada, “Afetten zarar gören tüm üreticilerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” denildi.
İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde yaşanan sel felaketi fındık bahçelerini de vurdu. Zarar gören bahçelerde TARSİM yetkilileri tarafından incelemede bulunuldu.

İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde 7 Temmuz 2024 tarihinde meydana gelen aşırı yağış ve sel su baskınları ve heyelanlara neden oldu. Meydana gelen heyelanlarda başta fındık bahçeleri olmak üzere tarım arazilerinde oluşan zararların hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Ordu İl Müdür Yardımcısı Fatih Aydem, TARSİM Bölge Müdürü Bülent Yaşaroğlu ve teknik personeller tarafından sel İkizce ve Çaybaşı ilçelerimizde incelemelerde bulunuldu. V

Bahçeleri hasar gören üreticileri ziyaret eden heyet tarafından yapılan açıklamada, “Afetten zarar gören tüm üreticilerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.