ORDU'DA DENİZE GİREN KÜÇÜK ÇOCUK KAYBOLDU

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 18.07.2025 - 23:37, Güncelleme: 18.07.2025 - 23:37 3290+ kez okundu.
 

ORDU'DA DENİZE GİREN KÜÇÜK ÇOCUK KAYBOLDU

Küçük çocuk denizde kayboldu. Ordu’da bu akşam saatlerinde Akyazı sahilinde güvenli bölgeyi geçen küçük bir kız çocuğu denizde kayboldu.
Ordu’da yine boğulma olayı yaşandı. Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Akyazı sahili Ahmet Ordu Kültür Merkezi mevkiinde bu akşam saatlerinde yaşanan boğulma vakası meydana geldi. Alınan bilgilere göre, denize giren erkek olduğu belirtilen küçük bir çocuk güvenli bölgeyi geçerek açık alana yöneldi. Kısa süre içinde gözden kaybolan çocuğu fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olayın ardından bölgeye sağlık ekiplerinin yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı cankurtaranlar ve itfaiye sevk edildi. Ekipler, çocuğun yerini tespit edebilmek için sahilde ve denizde kapsamlı arama çalışması başlattı. Sahilde toplanan vatandaşlar endişeli gözlerle çalışmaları takip ederken, ekiplerin zamanla yarıştığı anlar kameralara yansıdı. Henüz net bir gelişme yaşanmazken, bölgedeki arama kurtarma faaliyetleri titizlikle sürdürülüyor. Yetkililer, vatandaşları güvenlik şeritlerine dikkat etmeleri konusunda uyarırken, olayla ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.
Küçük çocuk denizde kayboldu. Ordu’da bu akşam saatlerinde Akyazı sahilinde güvenli bölgeyi geçen küçük bir kız çocuğu denizde kayboldu.

Ordu’da yine boğulma olayı yaşandı. Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Akyazı sahili Ahmet Ordu Kültür Merkezi mevkiinde bu akşam saatlerinde yaşanan boğulma vakası meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, denize giren erkek olduğu belirtilen küçük bir çocuk güvenli bölgeyi geçerek açık alana yöneldi. Kısa süre içinde gözden kaybolan çocuğu fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olayın ardından bölgeye sağlık ekiplerinin yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı cankurtaranlar ve itfaiye sevk edildi. Ekipler, çocuğun yerini tespit edebilmek için sahilde ve denizde kapsamlı arama çalışması başlattı.

Sahilde toplanan vatandaşlar endişeli gözlerle çalışmaları takip ederken, ekiplerin zamanla yarıştığı anlar kameralara yansıdı. Henüz net bir gelişme yaşanmazken, bölgedeki arama kurtarma faaliyetleri titizlikle sürdürülüyor.

Yetkililer, vatandaşları güvenlik şeritlerine dikkat etmeleri konusunda uyarırken, olayla ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.