Ordu'da 124 Aileye Ücretsiz Doğalgaz Bağlandı

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 11.02.2026 - 11:36, Güncelleme: 11.02.2026 - 11:36 1737 kez okundu.
 

Ordu'da 124 Aileye Ücretsiz Doğalgaz Bağlandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Güler’in talimatı sonrasında gelir düzeyi düşük 124 haneye ücretsiz doğalgaz dönüşüm desteği sağladı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özellikle çevre dostu enerji politikalarına verdiği önem ve insan sağlığını önemseyen vizyoner girişimleri doğrultusunda yürütülen “Hava Kirliliği İyileştirme Projesi" kapsamında, gelir düzeyi düşük vatandaşların yaşadığı ve katı yakıtla ısınan 124 konutun doğalgaza dönüşümü ücretsiz bir şekilde tamamlandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Hava Kirliliği İyileştirme Projesi” kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının desteğiyle hayata geçirilen proje ile kent genelinde hava kirliliğinin azaltılmasına yönelik önemli bir adım atıldı. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışma, Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının iş birliğinde gerçekleştirildi. Proje kapsamında gelir düzeyi düşük ve katı yakıt kullanan hanelerin doğalgaza geçiş süreci desteklendi. VATANDAŞ HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDİ Uygulama çerçevesinde kombi, iç tesisat, petekler ve doğalgaz abonelik bedelleri dahil olmak üzere tüm giderler Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı. Böylece hak sahipleri herhangi bir ücret ödemeden doğalgaz kullanmaya başladı. Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yürütülen çalışmalarla toplam 124 konutun dönüşümü tamamlanırken, proje ile hem temiz enerji kullanımının artırılması hem de hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir çalışma hayata geçirildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Güler’in talimatı sonrasında gelir düzeyi düşük 124 haneye ücretsiz doğalgaz dönüşüm desteği sağladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özellikle çevre dostu enerji politikalarına verdiği önem ve insan sağlığını önemseyen vizyoner girişimleri doğrultusunda yürütülen “Hava Kirliliği İyileştirme Projesi" kapsamında, gelir düzeyi düşük vatandaşların yaşadığı ve katı yakıtla ısınan 124 konutun doğalgaza dönüşümü ücretsiz bir şekilde tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Hava Kirliliği İyileştirme Projesi” kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının desteğiyle hayata geçirilen proje ile kent genelinde hava kirliliğinin azaltılmasına yönelik önemli bir adım atıldı. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışma, Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının iş birliğinde gerçekleştirildi. Proje kapsamında gelir düzeyi düşük ve katı yakıt kullanan hanelerin doğalgaza geçiş süreci desteklendi.

VATANDAŞ HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDİ

Uygulama çerçevesinde kombi, iç tesisat, petekler ve doğalgaz abonelik bedelleri dahil olmak üzere tüm giderler Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı. Böylece hak sahipleri herhangi bir ücret ödemeden doğalgaz kullanmaya başladı. Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yürütülen çalışmalarla toplam 124 konutun dönüşümü tamamlanırken, proje ile hem temiz enerji kullanımının artırılması hem de hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir çalışma hayata geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.