Ordu Nefesini Tuttu: Şehir Derbisinde Final Heyecanı
Ordu Nefesini Tuttu: Şehir Derbisinde Final Heyecanı
52 Orduspor ile Fatsa Belediyespor arasındaki kritik mücadele 19 Eylül Stadyumu’nda bu akşam saat 20.00’de Tivibu Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.
Ordu futbolu bu akşam tarihi bir derbiye sahne olacak. TFF 3. Lig Yükselme Play-Off 2. Tur karşılaşmasında 52 Orduspor Futbol Kulübü ile Fatsa Belediyespor, bir üst lige çıkma yolunda kozlarını paylaşacak.
Mücadele, 28 Nisan Salı günü saat 20.00’de Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda oynanacak ve Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Bu arada 2. Lig ve 3. Lig karşılaşmalarının yanı sıra Kadın A Millî Takımı ile Ümit Millî Takımı müsabakaları gelecek sezonda Tivibu Spor’da izleyiciyle buluşacak.
İlk Maçta Avantaj 52 Orduspor’da
Play-Off’un ilk turunda 24 Nisan Cuma günü Fatsa İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı mor-beyazlı ekip 3-1 kazanarak önemli bir avantaj elde etmişti. Bu akşamki rövanşta 52 Orduspor, bu skoru koruyarak finale yükselmeyi hedefliyor.
Başkan Bodur’dan Taraftara Çağrı
52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur, kritik mücadele öncesinde yaptığı açıklamada taraftara seslenerek, “Bu mücadeleyi yaparken taraftarımızdan büyük beklentim var. Bize sahip çıksınlar. Bu sefer bu işi çözeceğiz inşallah. Tribünleri doldurmalarını rica ediyorum. Bu şehir 3. Lig’e yakışmıyor. Futbolcusu, yönetimi, teknik heyetiyle sadece olmuyor. Taraftarsız olmuyor. Bu işi hep birlikte yapacağız, olacağına da inanıyorum.”
Derbide Süper Lig Hakemi Görevde
Ordu derbisinde Süper Lig tecrübesine sahip hakem Turgut Doman düdük çalacak. Mücadele öncesi şehirde büyük heyecan yaşanırken, taraftarlar 19 Eylül Stadyumu’nu doldurmaya hazırlanıyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
