ORDU KASIM AYINDA YAZDAN KALMA BİR GÜN YAŞADI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 01.11.2025 - 16:39, Güncelleme: 01.11.2025 - 16:39 4756+ kez okundu.
 

ORDU KASIM AYINDA YAZDAN KALMA BİR GÜN YAŞADI

Ordu’da 1 Kasım’da olduğumuz bugün hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde olması nedeniyle caddeler hareketli ve yoğundu.
Kasım ayına girilmesine rağmen Ordu’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. 1 Kasım itibariyle kentte adeta yazdan kalma bir gün yaşanırken, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sokaklara akın etti. Fidangör ve Süleyman Felek’te Yoğunluk Şehrin en işlek noktalarından olan Fidangör ve Süleyman Felek caddeleri, gün boyu hareketliliğe sahne oldu. Vatandaşlar yürüyüş yaparak, kafelerde oturarak ve alışveriş yaparak güneşli havanın tadını çıkardı. Özellikle öğle saatlerinde caddelerdeki yoğunluk dikkat çekti. Kasımda Bahar Esintisi Meteorolojik verilere göre hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte Ordu’da sonbahar yerine bahar havası hâkim oldu. Bu durum hem esnafın yüzünü güldürdü hem de vatandaşlara moral oldu. Şehir merkezinde oluşan canlılık, sosyal medyada da geniş yer buldu. Ordu’da Kasım ayında yaşanan bu sıcaklık sürprizi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Ordu’da 1 Kasım’da olduğumuz bugün hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde olması nedeniyle caddeler hareketli ve yoğundu.

Kasım ayına girilmesine rağmen Ordu’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. 1 Kasım itibariyle kentte adeta yazdan kalma bir gün yaşanırken, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sokaklara akın etti.

Fidangör ve Süleyman Felek’te Yoğunluk

Şehrin en işlek noktalarından olan Fidangör ve Süleyman Felek caddeleri, gün boyu hareketliliğe sahne oldu. Vatandaşlar yürüyüş yaparak, kafelerde oturarak ve alışveriş yaparak güneşli havanın tadını çıkardı. Özellikle öğle saatlerinde caddelerdeki yoğunluk dikkat çekti.

Kasımda Bahar Esintisi

Meteorolojik verilere göre hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte Ordu’da son bahar yerine bahar havası hâkim oldu. Bu durum hem esnafın yüzünü güldürdü hem de vatandaşlara moral oldu. Şehir merkezinde oluşan canlılık, sosyal medyada da geniş yer buldu. Ordu’da Kasım ayında yaşanan bu sıcaklık sürprizi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.