ORDU-GİRESUN HAVALİMANI'NDAN YAYLALARA 45 DAKİKADA GİDİLECEK
ORDU-GİRESUN HAVALİMANI'NDAN YAYLALARA 45 DAKİKADA GİDİLECEK
Yapım çalışmasına başlanan beton yol tamamlandığında Ordu-Giresun Havalimanı’ndan yaylalara sadece 45 dakikada ulaşılabilecek.
Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Giresun’un Paşakonağı ve Ordu’nun Çambaşı Yaylası’na ulaşımı sağlayacak yeni güzergâhta beton yol çalışmaları hızla devam ediyor. Proje, yaylalara ulaşım süresini yaklaşık 45 dakikaya indirecek.
Piraziz Belediyesi, yıllardır hayali kurulan Meşe Pınarı / Paşakonağı Yaylası için önemli bir projeye start verdi. Sahile en yakın yaylalardan biri olan Paşakonağı Yaylası’na yapılacak beton yol, Çambaşı’na da ulaşımı kolaylaştıracak.
Projenin sadece yol çalışmasıyla sınırlı kalmadığını söyleyen Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, “Çardaklar, kır kahvesi, restoran ve ağaç evlerle doğayla uyumlu, Piraziz’e nefes aldıracak örnek bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Daha önce 5 kilometrelik kısmını tamamladığımız yolun geri kalan 25-30 kilometrelik bölümü de beton yol olarak yapılıyor. Çalışmalar hızla ilerliyor; birkaç ay içinde tamamlanması planlanıyor.”
Paşakonağı Yaylası’nın Piraziz’in gözbebeği olduğunu ve doğası ve konumuyla büyük önem taşıdığını söyleyen Ayyıldız, “ Yol tamamlandığında Ordu-Giresun Havalimanı’ndan sadece 45 dakikada ulaşılabilecek. Piraziz’e yepyeni bir nefes, nefis bir mesire alanı doğuyor. Ve yaylalarımıza artık konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşabileceğimiz yepyeni bir yol açılıyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.