MUSTAFA KARADENİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2022 - 15:42, Güncelleme: 05.01.2023 - 05:10 3102+ kez okundu.
 

MUSTAFA KARADENİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Dün tedavi gördüğü hastanede vefat eden İş insanı, Tiyatro Sanatçısı Mustafa Karadeniz, bugün Ünye’de sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.   Himmet Karadeniz'in oğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in kardeşi, Mücahit Karadeniz'in babası, Ünye Kaledere Mahallesi esnaflarından Gümüş Ustası ve Tiyatro Sanatçısı Mustafa Karadeniz, yakalandığı amansız hastalık sonrasında tedavi gördüğü Samsun’daki hastanede vefat etti.   Ünye Sanat Tiyatrosu’nun birçok projesinde rol alan, aynı zamanda bazı dizilerde ve sinema filmlerinde rol alan, Direklerarası En İyi Erkek Oyuncu unvanı da verilen 52 yaşındaki Mustafa Karadeniz’in genç yaşta vefatı başta eşi ve oğlu olmak üzere sevenlerini ve sanat camiasını derinden üzdü.   Mustafa Karadeniz için bugün Ünye Büyük Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye Karadeniz’in abisi Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Ordu Valisi Tuncay Sonel ile birlikte Ordu ve ilçe protokol temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları yetkilileri, Karadeniz’in sevenleri ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

Dün tedavi gördüğü hastanede vefat eden İş insanı, Tiyatro Sanatçısı Mustafa Karadeniz, bugün Ünye’de sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

Himmet Karadeniz'in oğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in kardeşi, Mücahit Karadeniz'in babası, Ünye Kaledere Mahallesi esnaflarından Gümüş Ustası ve Tiyatro Sanatçısı Mustafa Karadeniz, yakalandığı amansız hastalık sonrasında tedavi gördüğü Samsun’daki hastanede vefat etti.

 

Ünye Sanat Tiyatrosu’nun birçok projesinde rol alan, aynı zamanda bazı dizilerde ve sinema filmlerinde rol alan, Direklerarası En İyi Erkek Oyuncu unvanı da verilen 52 yaşındaki Mustafa Karadeniz’in genç yaşta vefatı başta eşi ve oğlu olmak üzere sevenlerini ve sanat camiasını derinden üzdü.

 

Mustafa Karadeniz için bugün Ünye Büyük Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye Karadeniz’in abisi Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Ordu Valisi Tuncay Sonel ile birlikte Ordu ve ilçe protokol temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları yetkilileri, Karadeniz’in sevenleri ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.