'MUHTEMELEN AÇIKLANACAK FİYATTAN MEMNUN KALMAYACAKSINIZ'

Fındık 11.07.2024 - 15:53, Güncelleme: 11.07.2024 - 15:53 3356+ kez okundu.
 

'MUHTEMELEN AÇIKLANACAK FİYATTAN MEMNUN KALMAYACAKSINIZ'

FKB Başkanı Lütfi Bayraktar, "Muhalefet bir fiyat söylüyorsa bilin ki, o olmayacak bir fiyattır. Muhtemelen açıklanacak fiyattan memnun kalmayacaksınız.”
AK Parti Sakarya Milletvekili ve FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar, fındık fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar, TBMM'de bir fındık çalışma grubunun bulunduğunu ve bu gruba destek verdiğini söyledi. Bölge milletvekilleri olarak bir araya geldiklerini söyleyen Bayraktar, “Makul, mantıklı, sizleri de mutlu edecek ama şımartmayacak, bu üründen çocuklarımızın ekmek yemelerini sağlayacak, piyasayı kontrol edecek, dünya piyasamızda denge görevi yapacak bir fiyat olması için çalışıyoruz." diye konuştu. “DÜŞÜNÜLEN RAKAM 135 LİRA” Fındık fiyatı için ön bir fiyat yoklaması yapıldığını belirten Bayraktar, "135 lira gibi bir rakam düşünülmüş. Ama ben de 150 TL olmasını isterim tabii. Geçen yılkinden daha iyi fiyatta olabilir, ama uçmayı da beklemeyin. Ben 17 yıldır FİSKOBİRLİK başkanıyım. Dünyada ve Türkiye'de fındık fiyatlarını da çok yakından takip ediyorum. Çok iyi bir yöneticiyim. Dünyada da bu işi bilenlerden bir tanesiyim. Bu konuda tevazu yapmam, dünya piyasalarını biliyorum. Bu sektörde her şeyi bilen adamlardan bir tanesiyim. Sizin mutlu olmanız için çabalayacağız. Ama bizi böyle muhalefetin ortaya koyduğu rakamlarla değerlendirmeyin." dedi.
FKB Başkanı Lütfi Bayraktar, "Muhalefet bir fiyat söylüyorsa bilin ki, o olmayacak bir fiyattır. Muhtemelen açıklanacak fiyattan memnun kalmayacaksınız.”

AK Parti Sakarya Milletvekili ve FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar, fındık fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar, TBMM'de bir fındık çalışma grubunun bulunduğunu ve bu gruba destek verdiğini söyledi.

Bölge milletvekilleri olarak bir araya geldiklerini söyleyen Bayraktar, “Makul, mantıklı, sizleri de mutlu edecek ama şımartmayacak, bu üründen çocuklarımızın ekmek yemelerini sağlayacak, piyasayı kontrol edecek, dünya piyasamızda denge görevi yapacak bir fiyat olması için çalışıyoruz." diye konuştu.

“DÜŞÜNÜLEN RAKAM 135 LİRA”

Fındık fiyatı için ön bir fiyat yoklaması yapıldığını belirten Bayraktar, "135 lira gibi bir rakam düşünülmüş. Ama ben de 150 TL olmasını isterim tabii. Geçen yılkinden daha iyi fiyatta olabilir, ama uçmayı da beklemeyin. Ben 17 yıldır FİSKOBİRLİK başkanıyım. Dünyada ve Türkiye'de fındık fiyatlarını da çok yakından takip ediyorum. Çok iyi bir yöneticiyim. Dünyada da bu işi bilenlerden bir tanesiyim. Bu konuda tevazu yapmam, dünya piyasalarını biliyorum. Bu sektörde her şeyi bilen adamlardan bir tanesiyim. Sizin mutlu olmanız için çabalayacağız. Ama bizi böyle muhalefetin ortaya koyduğu rakamlarla değerlendirmeyin." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.