MUHTARDAN TARIM MÜDÜRLÜĞÜ'NE DON DİLEKÇESİ

Fındık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 17.04.2025 - 14:02, Güncelleme: 17.04.2025 - 14:02 3478+ kez okundu.
 

MUHTARDAN TARIM MÜDÜRLÜĞÜ'NE DON DİLEKÇESİ

Fatsa Aşağıyavaş Mahallesi Muhtarı Erkan Yücetepe, “Soğuk ve dondan dolayı zarar gören Fındık Mahsullerimiz için Aşağıyavaş halkımızın dilekçemizi verdik.”
Ordu’da yaşanan zirai don afetinin ardından bahçelerde hasar tespit çalışmalarına başlanırken, muhtarlarda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine dilekçelerle hasarlarının tespiti için çalışma yapılmasını talep ediyor. Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Aşağıyavaş Mahallesi Muhtarı Erkan Yücetepe, “Aşağı Yavaş mahalle muhtarı Olarak havaların soğuk ve dondan dolayı zarar gören Fındık Mahsullerimiz için Aşağıyavaş halkımızın adına dilekçemizi verdik. Tüm fındık üreticilerine geçmiş olsun hayırlısı Allah’tan” ifadelerini kullandı. Muhtar Yücetepe tarafından Fatsa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne verilen dilekçede “Fatsa ilçemizde 12 Nisan 2025 tarihinde don zarar meydana gelmiş olup, mahallemde de fındık başta olmak üzere tarım arazileri zarar görmüştür. Gerekli incelemenin yapılarak, çiftçilerimizin yaşadığı mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum” denildi.
Fatsa Aşağıyavaş Mahallesi Muhtarı Erkan Yücetepe, “Soğuk ve dondan dolayı zarar gören Fındık Mahsullerimiz için Aşağıyavaş halkımızın dilekçemizi verdik.”

Ordu’da yaşanan zirai don afetinin ardından bahçelerde hasar tespit çalışmalarına başlanırken, muhtarlarda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine dilekçelerle hasarlarının tespiti için çalışma yapılmasını talep ediyor.

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Aşağıyavaş Mahallesi Muhtarı Erkan Yücetepe, “Aşağı Yavaş mahalle muhtarı Olarak havaların soğuk ve dondan dolayı zarar gören Fındık Mahsullerimiz için Aşağıyavaş halkımızın adına dilekçemizi verdik. Tüm fındık üreticilerine geçmiş olsun hayırlısı Allah’tan” ifadelerini kullandı.

Muhtar Yücetepe tarafından Fatsa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne verilen dilekçede “ Fatsa ilçemizde 12 Nisan 2025 tarihinde don zarar meydana gelmiş olup, mahallemde de fındık başta olmak üzere tarım arazileri zarar görmüştür. Gerekli incelemenin yapılarak, çiftçilerimizin yaşadığı mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.