Karadeniz'de Feci Kaza: Ordulu Balıkçı Hayatını Kaybetti

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 20.10.2026 - 11:40, Güncelleme: 20.10.2026 - 11:40 455 kez okundu.
 

Karadeniz'de Feci Kaza: Ordulu Balıkçı Hayatını Kaybetti

Trabzon'da palamut avı sırasında balıkçı teknesindeki makara sisteminin kopması sonucu meydana gelen kazada, Ordulu balıkçı İzzet Sırtbaş hayatını kaybetti.
Ordu’nun Gölköy ilçesini yasa boğan acı haber Trabzon’dan geldi. Geçimini sağlamak amacıyla mevsimlik işçi olarak bölgeye giden 3 çocuk babası İzzet Sırtbaş (40), denizde geçirdiği talihsiz iş kazası sonucu yaşamını yitirdi. Olay, Trabzon’un Akçaabat ilçesinden denize açılan bir balıkçı teknesinde meydana geldi. Araklı ilçesinin yaklaşık 30 mil açığında palamut ağları tekneye çekildiği sırada, teknede bulunan makara sistemi henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden koptu. Kopan sistemin etkisiyle teknedeki demir direk devrilerek balıkçıların üzerine düştü. Feci kazada teknede bulunan 4 balıkçı yaralandı. Olayın ardından karaya çıkarılarak hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Ordulu İzzet Sırtbaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer 3 balıkçının ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. GÖLKÖY VE AKÇALI MAHALLESİ YASTA Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen 40 yaşındaki İzzet Sırtbaş’ın vefat haberi, memleketi Ordu’nun Gölköy ilçesine bağlı Akçalı Mahallesi’ndeki ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Trabzon'da palamut avı sırasında balıkçı teknesindeki makara sisteminin kopması sonucu meydana gelen kazada, Ordulu balıkçı İzzet Sırtbaş hayatını kaybetti.

Ordu’nun Gölköy ilçesini yasa boğan acı haber Trabzon’dan geldi. Geçimini sağlamak amacıyla mevsimlik işçi olarak bölgeye giden 3 çocuk babası İzzet Sırtbaş (40), denizde geçirdiği talihsiz iş kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, Trabzon’un Akçaabat ilçesinden denize açılan bir balıkçı teknesinde meydana geldi. Araklı ilçesinin yaklaşık 30 mil açığında palamut ağları tekneye çekildiği sırada, teknede bulunan makara sistemi henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden koptu. Kopan sistemin etkisiyle teknedeki demir direk devrilerek balıkçıların üzerine düştü.

Feci kazada teknede bulunan 4 balıkçı yaralandı. Olayın ardından karaya çıkarılarak hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Ordulu İzzet Sırtbaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer 3 balıkçının ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

GÖLKÖY VE AKÇALI MAHALLESİ YASTA

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen 40 yaşındaki İzzet Sırtbaş’ın vefat haberi, memleketi Ordu’nun Gölköy ilçesine bağlı Akçalı Mahallesi’ndeki ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.