KAR YAĞDI ORDULULAR ÇAMBAŞI YAYLASI'NA AKIN ETTİ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 14.12.2025 - 11:48, Güncelleme: 14.12.2025 - 11:48 4495+ kez okundu.
 

KAR YAĞDI ORDULULAR ÇAMBAŞI YAYLASI'NA AKIN ETTİ

Karadeniz’in gözde kış turizm merkezlerinden Çambaşı Yaylası beyaza bürünmesi üzerine Ordulular, yaylaya akın etmeye başladı.
Ordu’nun Kabadüz ilçesi sınırlarında yer alan Çambaşı Yaylası, etkili kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Karadeniz Bölgesi’nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan yaylada hafta sonu yoğunluk yaşandı. Kar yağışıyla birlikte hafta sonunu fırsat bilen başta Ordulular olmak üzere çevre illerden gelen çok sayıda ziyaretçi yaylaya akın etti. Vatandaşlar kayak yaparak ve karın tadını çıkararak keyifli anlar yaşadı. Buz sarkıtlarının bir metreye yaklaştığı yaylada kar kalınlığı 20 santime ulaştı. Meteoroloji verilerine göre önümüzdeki günlerde yağışın devam etmesiyle kar kalınlığının yarım metreyi geçmesi bekleniyor. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Çambaşı Yaylası’na ulaşımda herhangi bir aksaklık bulunmadığını, yolların açık olduğunu ve ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Çambaşı Yaylası, hem kayak hem de kış turizmi için bölge halkına ve çevre illerden gelen misafirlere unutulmaz bir hafta sonu yaşamasına vesile oluyor.
Karadeniz’in gözde kış turizm merkezlerinden Çambaşı Yaylası beyaza bürünmesi üzerine Ordulular, yaylaya akın etmeye başladı.

Ordu’nun Kabadüz ilçesi sınırlarında yer alan Çambaşı Yaylası, etkili kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Karadeniz Bölgesi’nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan yaylada hafta sonu yoğunluk yaşandı.

Kar yağışıyla birlikte hafta sonunu fırsat bilen başta Ordulular olmak üzere çevre illerden gelen çok sayıda ziyaretçi yaylaya akın etti. Vatandaşlar kayak yaparak ve karın tadını çıkararak keyifli anlar yaşadı.

Buz sarkıtlarının bir metreye yaklaştığı yaylada kar kalınlığı 20 santime ulaştı. Meteoroloji verilerine göre önümüzdeki günlerde yağışın devam etmesiyle kar kalınlığının yarım metreyi geçmesi bekleniyor.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Çambaşı Yaylası’na ulaşımda herhangi bir aksaklık bulunmadığını, yolların açık olduğunu ve ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Çambaşı Yaylası, hem kayak hem de kış turizmi için bölge halkına ve çevre illerden gelen misafirlere unutulmaz bir hafta sonu yaşamasına vesile oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.