KABATAŞ'TAKİ KAVGADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 11.06.2025 - 21:48, Güncelleme: 11.06.2025 - 21:48 5428 kez okundu.
 

KABATAŞ'TAKİ KAVGADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ordu’nun Kabataş ilçesinde aralarında geçmişten gelen husumet bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.
Ordu’nun Kabataş ilçesine bağlı Alankent Yakacık Mahallesi’nde, bu akşam saatlerinde meydana gelen kan donduran daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki kişi karşılaştı. Taraflardan S.P., ile evli ve 3 çocuk babası 39 yaşındaki Mesut Aksu arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında S.P., yanında bulundurduğu bıçakla Mesut Aksu'yu kalbinden bıçakladı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, üç çocuk babası Mesut Aksu’nun kalbine aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri güvenlik şeridiyle çevrilirken, savcılık tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. Olayın ardından kaçan S.P.’nin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.
Ordu’nun Kabataş ilçesinde aralarında geçmişten gelen husumet bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.

Ordu’nun Kabataş ilçesine bağlı Alankent Yakacık Mahallesi’nde, bu akşam saatlerinde meydana gelen kan donduran daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki kişi karşılaştı.

Taraflardan S.P., ile evli ve 3 çocuk babası 39 yaşındaki Mesut Aksu arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında S.P., yanında bulundurduğu bıçakla Mesut Aksu'yu kalbinden bıçakladı.

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, üç çocuk babası Mesut Aksu’nun kalbine aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri güvenlik şeridiyle çevrilirken, savcılık tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. Olayın ardından kaçan S.P.’nin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.