Kabataş’ta Üç Acı Veda: Dualarla Uğurlandılar

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 14.02.2026 - 14:35, Güncelleme: 14.02.2026 - 14:35 1311 kez okundu.
 

Kabataş’ta Üç Acı Veda: Dualarla Uğurlandılar

Alankent Mahallesi vefat eden yakınlarının cenazesine katılmak için Ordu’ya gelirken, hayatını kaybeden iki kişiyle birlikte üç evladını dualarla uğurladı.
Ordu’da bugün üç acı veda yaşandı. Ordu’nun Kabataş ilçesine bağlı Alankent Mahallesi, peş peşe gelen acı haberlerin ardından bugün üç evladını dualarla son yolculuğuna uğurladı. Trafik Kazasıyla Büyüyen Acı 12 Şubat Perşembe günü vefat eden Turan Bozkurt’un cenazesine katılmak üzere İstanbul’dan yola çıkan yeğeni Zafer Bozkurt ile aynı mahalleden arkadaşı Ümit Çotanak, Amasya’nın Taşova ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Mahallede yaşanan bu elim olay, acıyı daha da derinleştirdi. Merhumlar Turan Bozkurt, Zafer Bozkurt ve Ümit Çotanak için Alankent Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ardından üç isim, gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Törene; CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Kabataş Belediye Başkanı Bülent Güney, AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Kamil Yediyıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahallede büyük üzüntünün hâkim olduğu törende aileler taziyeleri kabul ederken, Alankent halkı üç ismi omuz omuza ebediyete uğurladı.
Alankent Mahallesi vefat eden yakınlarının cenazesine katılmak için Ordu’ya gelirken, hayatını kaybeden iki kişiyle birlikte üç evladını dualarla uğurladı.

Ordu’da bugün üç acı veda yaşandı. Ordu’nun Kabataş ilçesine bağlı Alankent Mahallesi, peş peşe gelen acı haberlerin ardından bugün üç evladını dualarla son yolculuğuna uğurladı.

Trafik Kazasıyla Büyüyen Acı

12 Şubat Perşembe günü vefat eden Turan Bozkurt’un cenazesine katılmak üzere İstanbul’dan yola çıkan yeğeni Zafer Bozkurt ile aynı mahalleden arkadaşı Ümit Çotanak, Amasya’nın Taşova ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Mahallede yaşanan bu elim olay, acıyı daha da derinleştirdi.

Merhumlar Turan Bozkurt, Zafer Bozkurt ve Ümit Çotanak için Alankent Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ardından üç isim, gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Törene; CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Kabataş Belediye Başkanı Bülent Güney, AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Kamil Yediyıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahallede büyük üzüntünün hâkim olduğu törende aileler taziyeleri kabul ederken, Alankent halkı üç ismi omuz omuza ebediyete uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.