Jandarmanın Yakaladığı 18 Şüpheliden 7'si Tutuklandı

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 03.06.2026 - 16:56, Güncelleme: 03.06.2026 - 16:56 322 kez okundu.
 

Jandarmanın Yakaladığı 18 Şüpheliden 7'si Tutuklandı

Jandarma ekiplerince Ordu ve Samsun’da eş zamanlı baskınlar yapıldı. 18 şüpheli gözaltına alındı; 7’si tutuklandı, 11’i adli kontrolle serbest bırakıldı.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında 19 Mayıs 2026 tarihinde Ordu’nun Altınordu ve Ünye ilçeleri ile Samsun’un Atakum, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu işlediği belirlenen 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilere ait 18 ikamet ve 3 iş yerinde yapılan aramalarda 173 adet sentetik ecza hap, 1 tabanca, 53 fişek ve 3 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen Y.B.G., A.G., K.T., Ö.H.Ö., U.B., K.A. ve K.D.Y. isimli 7 şüpheli tutuklanırken, diğer 11 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma yetkilileri, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik mücadelenin kesintisiz devam edeceğini vurguladı.
Jandarma ekiplerince Ordu ve Samsun’da eş zamanlı baskınlar yapıldı. 18 şüpheli gözaltına alındı; 7’si tutuklandı, 11’i adli kontrolle serbest bırakıldı.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında 19 Mayıs 2026 tarihinde Ordu’nun Altın ordu ve Ünye ilçeleri ile Samsun’un Atakum, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu işlediği belirlenen 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilere ait 18 ikamet ve 3 iş yerinde yapılan aramalarda 173 adet sentetik ecza hap, 1 tabanca, 53 fişek ve 3 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Adli makamlara sevk edilen Y.B.G., A.G., K.T., Ö.H.Ö., U.B., K.A. ve K.D.Y. isimli 7 şüpheli tutuklanırken, diğer 11 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarma yetkilileri, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik mücadelenin kesintisiz devam edeceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.