Aybastı’da Gençler Camide Hamsi Sofrasında Buluştu
Aybastı’da Gençler Camide Hamsi Sofrasında Buluştu
Aybastı ilçesine bağlı Çakırlı Mahallesi Düzağıl Camii’nde, gençlere hamsi ikramı eşliğinde düzenlenen sohbet programında manevi değerlerle buluşuldu.
Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Çakırlı Mahallesi Düzağıl Camii’nde gençlere yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Düzağıl Camii İmam Hatibi Yusuf Yılmaz ile Aybastı İlçe Vaizi Muhammet Salih Musaoğlu, mahalledeki gençlerle bir araya gelerek hamsi ikramı eşliğinde samimi bir sohbet programı düzenledi.
Manevi Değerler ve Toplumsal Sorumluluk
Etkinlikte gençlerin manevi değerlerle daha güçlü bağlar kurması, toplumsal sorumluluk bilincinin artırılması ve karşılaştıkları sorunlara sağlıklı çözümler geliştirmeleri hedeflendi. İlçe Vaizi Muhammet Salih Musaoğlu, sohbetinde İslam’ın ahlaki ilkeleri, toplumsal dayanışmanın önemi ve gençliğin bireysel ve sosyal hayattaki sorumlulukları üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.
Samimi Atmosfer
Program boyunca gençlerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Musaoğlu, günlük hayatta karşılaşılan problemlere dini ve ahlaki perspektiften yol gösterici çözüm önerileri sundu. Hamsi ikramıyla daha da sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbet, gençler tarafından ilgiyle takip edildi.
Gençlerden Teşekkür
Etkinliğe katılan gençler, bu tür buluşmaların kendileri için son derece kıymetli olduğunu ifade ederek İmam Hatip Yusuf Yılmaz ve İlçe Vaizi Muhammet Salih Musaoğlu’na teşekkür etti. Program, gençlerin manevi gelişimine katkı sunan örnek bir çalışma olarak takdir topladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
