Valilikten Kritik Uyarı: Yoğun Tipi Yolları Kapattı
Valilikten Kritik Uyarı: Yoğun Tipi Yolları Kapattı
Fırtına ve tipi, Ordu’da ulaşımı durdurdu. Ordu’nun yüksek kesimlerinde etkili olan tipi ve fırtına nedeniyle kritik yollar Ordu Valiliği trafiğe kapatıldı.
Ordu’nun yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, yerini şiddetli tipi ve fırtınaya bıraktı. Olumsuz hava şartları nedeniyle kentin en önemli geçiş noktalarında ulaşım durma noktasına geldi. Ordu Valiliği, can ve mal güvenliğini korumak amacıyla kritik güzergahların trafiğe kapatıldığını duyurdu.
Çambaşı Yolu Geçit Vermiyor
Kabadüz ilçesi Yokuşdibi mevkii ile Çambaşı Yaylası arasındaki karayolu, yoğun tipi ve esinti nedeniyle geçici süreyle araç trafiğine kapatıldı. Karayolları ekiplerinin bölgede hazır beklediği ancak tipinin görüş mesafesini sıfıra indirdiği öğrenildi.
Aybastı-Reşadiye Hattında Ulaşım Durdu
Bir diğer kapama haberi ise Aybastı’dan geldi. Aybastı-Reşadiye İl Yolu’nun 52. kilometresinden başlayarak 73. kilometresine kadar olan bölümü, yoğun tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Valilik, vatandaşların bu güzergahları kesinlikle kullanmaması noktasında uyarıda bulundu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
