ORDU'NUN DAMADI BAKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI
ORDU'NUN DAMADI BAKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI
Üç dönem Korgan Belediye Başkanlığı yapan Mahmut Ali Akkiraz’ın damadı olan Salih Aydın, Millî Savunma Bakan Yardımcılığına atandı.
Ordu’nun damadı bakan yardımcısı oldu. 2018–2021 yılları arasında Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünde görev yaptığı süreçte Ordu’ya kazandırdığı önemli hizmetlerle takdir kazanan Salih Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Millî Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atandı.
Aydın; üç dönem Korgan Belediye Başkanlığı yapan ve halen Akkuş Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdüren Mahmut Ali Akkiraz’ın damadı olarak da biliniyor. Özellikle Aybastı’ya yönelik destekleriyle ön plana çıkan Aydın’ın ataması, ilçede memnuniyetle karşılandı.
Atama sonrası açıklamalarda bulunan Aydın, kendisini bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’e ve devlet büyüklerine teşekkür ederek, “Bu şerefli vazifenin ifasında Rabbim bizlere vatana, millete hayırla hizmet etmeyi nasip eylesin.” dedi.
Yeni görevinin ülkeye ve bölgeye hayırlı olmasını temenni eden Aydın’ın, önümüzdeki günlerde Bakanlıktaki görevine resmen başlaması bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
