Genç Yaşta Vefat Eden Polis Memuru Ordu'yu Yasa Boğdu
Genç Yaşta Vefat Eden Polis Memuru Ordu'yu Yasa Boğdu
Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 33 yaşındaki polis memuru Ahmet Alp, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
Ordu Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan 33 yaşındaki polis memuru Ahmet Alp, amansız hastalığa karşı verdiği mücadeleyi kaybederek genç yaşta hayata gözlerini yumdu.
Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve çevresinde sevilen bir isim olan Ahmet Alp, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Genç polisin vefatı, ailesini ve emniyet teşkilatını yasa boğdu.
Merhum polis memuru için bugün Ünye'de geniş katılımlı bir cenaze töreni düzenlendi. Ünye Merkez Büyük Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına katılım yoğundu. Ünye Müftüsü Ali Fuat Baycan tarafından kıldırılan cenaze namazında; Ordu İl Emniyet Müdürü Ahmet Acar, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Çok sayıda mesai arkadaşı ve vatandaş saf tuttu.
Törenin ardından Ahmet Alp’in Türk bayrağına sarılı naaşı, omuzlar üzerinde son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi olan Ünye İnkür Mahallesi'ne götürüldü. Genç polis memuru, İnkür aile kabristanlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
