Film Gibi Hikaye: 25 Yıl Sonra Gerçek Ailesini Arıyor!
Film Gibi Hikaye: 25 Yıl Sonra Gerçek Ailesini Arıyor!
Aleyna, kendisini kapıya bırakan ailesini arıyor. 25 yıl önce bir apartman kapısına bırakılan küçük Aleyna’nın hikayesi, bugün Ordu’da yeniden umutla yazılıyor.
Ordu’da 2001 yılında henüz 6 günlükken bir apartman kapısına bırakılan Aleyna, yıllar sonra biyolojik ailesini bulmak için harekete geçti. Elindeki tek ipucu ise yanında bırakılan bir not.
17 Kasım 2001 tarihinde Altınordu ilçesi Selimiye Mahallesi Mürevvet Sıtkı Caddesi No:10 adresindeki bir apartmanın kapısına bırakılan kız bebek, o dönem apartmanın birinci katında oturan Adem Şanlı ailesi tarafından bulundu. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bebek, çocuk yuvasına teslim edildi.
Bebeğin yanında annesi tarafından yazıldığı düşünülen bir not bulundu. Notta, “Allah rızası için çocuğuma sahip çıkın. Ben çıkamadım. Yuvaya verin” ifadeleri yer alıyordu. Notta ayrıca bebeğin adının Aleyna olduğu ve doğum tarihinin 11 Kasım 2001 olduğu yazılıydı. Notun sonunda yer alan “Nazlıcan” isminin ise anneye mi ait olduğu yoksa bebeğin ikinci adı mı olduğu bilinmiyor.
Bugün yetişkin bir birey olan Aleyna’nın Artvin Hopa’da yaşadığı öğrenildi. Geçtiğimiz ay Ordu’ya gelen Aleyna, kendisini yıllar önce bulan Şanlı ailesine ulaştı.
O gün bebeği bulan Adem Şanlı, “Yuvaya teslim ettikten sonra izini kaybetmiştik. Geçen ay bizi buldu, görüşüyoruz. Aleyna gerçek annesini, babasını ve varsa kardeşlerini çok merak ediyor,” dedi. Aleyna, kendisini tanıyan veya olayla ilgili bilgi sahibi olan kişilerin destek olmasını bekliyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
