FATSA'DA BU SAYEDE 2 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU!
FATSA'DA BU SAYEDE 2 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU!
Başkan Tayfun Karataş, “Meslek kursumuza katılan 25 kişi bugün itibariyle iş sahibi oldu. Toplam 2 bin kişi bu kurslar sayesinde iş hayatına katıldı.” dedi.
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, istihdam garantili meslek edindirme kurslarının başarısını bir kez daha vurguladı. Karataş, bugüne kadar 2000 kişinin bu kurslar sayesinde iş sahibi olduğunu açıkladı. Son olarak kursa katılan 25 kişinin daha bugün itibariyle iş sahibi olduğunu belirtti.
Başkan Karataş, “Bugüne kadar 2000 üzeri insanımızı iş sahibi yaptığımız istihdam garantili meslek edindirme kursumuzun bir döneminin daha sonuna geldik ve 25 kişiyi daha bu sayıya ekledik. Fotoğrafta gördüğünüz bu kardeşlerimiz burada çok çalışarak bir meslek öğrendiler. Yeni hafta ile birlikte yeni iş yerlerinde mesailerine başlayarak çalışma hayatına ve yeni hayatlarına ilk adımlarını atacaklar,” dedi.
Karataş ayrıca, “Sevgili kardeşlerime kariyerlerinde başarılar diliyor, süreç boyunca işbirliği ve desteklerinden ötürü de İŞKUR İl ve İlçe Müdürlüklerimize ve ERATEKS Tekstil ailesine teşekkürlerimi sunuyorum,” ifadelerini kullandı.
Fatsa'daki bu istihdam garantili kurslar, bölgedeki işsizliğe çözüm üretmeye devam ediyor ve birçok kişi için yeni bir başlangıç fırsatı sunuyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.