ESKİ BAŞKANIN ORDU'YA GELMESİ GÜNDEMİ HAREKETLENDİRDİ

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 22.05.2025 - 11:28, Güncelleme: 22.05.2025 - 11:28 4267 kez okundu.
 

ESKİ BAŞKANIN ORDU'YA GELMESİ GÜNDEMİ HAREKETLENDİRDİ

Orduspor’un borçlarının gündemde olduğu, birleşme iddialarının tartışıldığı günlerde eski başkan Suat Deniz’in Ordu’ya gelmesi kulisleri hareketlendirdi.
Orduspor’un eski kulüp başkanlarından Suat Deniz, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere memleketi Ordu’ya geldi. Ancak bu ziyaretin zamanlaması, spor kamuoyunun dikkatini çekti. Efsane Orduspor’un borçlarının yeniden gündemde olduğu, birleşme iddialarının tartışıldığı günlerde Suat Deniz’in Ordu’ya gelmesi kulislerde çeşitli yorumlara neden oldu. Ordu’da Futbol Kulisleri Hareketlendi Bir dönem Orduspor’a başkanlık yapan ve camiada güçlü bir isim olarak bilinen Suat Deniz’in, Ordu’daki bu ziyareti bir “tesadüf” olarak değerlendirilmiyor. Özellikle Orduspor’un geleceğiyle ilgili yol haritasının konuşulduğu şu günlerde, Deniz’in yeniden aktif bir rol üstlenip üstlenmeyeceği merak konusu oldu. Edinilen bilgilere göre Suat Deniz’in önümüzdeki günlerde tekrar Ordu’ya geleceği belirtiliyor. Bu ziyaretin, sadece nostaljik bir memleket turu mu yoksa bir hazırlığın başlangıcı mı olduğu ise önümüzdeki süreçte netleşecek.
Orduspor’un borçlarının gündemde olduğu, birleşme iddialarının tartışıldığı günlerde eski başkan Suat Deniz’in Ordu’ya gelmesi kulisleri hareketlendirdi.

Orduspor’un eski kulüp başkanlarından Suat Deniz, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere memleketi Ordu’ya geldi. Ancak bu ziyaretin zamanlaması, spor kamuoyunun dikkatini çekti. Efsane Orduspor’un borçlarının yeniden gündemde olduğu, birleşme iddialarının tartışıldığı günlerde Suat Deniz’in Ordu’ya gelmesi kulislerde çeşitli yorumlara neden oldu.

Ordu’da Futbol Kulisleri Hareketlendi

Bir dönem Orduspor’a başkanlık yapan ve camiada güçlü bir isim olarak bilinen Suat Deniz’in, Ordu’daki bu ziyareti bir “tesadüf” olarak değerlendirilmiyor. Özellikle Orduspor’un geleceğiyle ilgili yol haritasının konuşulduğu şu günlerde, Deniz’in yeniden aktif bir rol üstlenip üstlenmeyeceği merak konusu oldu.

Edinilen bilgilere göre Suat Deniz’in önümüzdeki günlerde tekrar Ordu’ya geleceği belirtiliyor. Bu ziyaretin, sadece nostaljik bir memleket turu mu yoksa bir hazırlığın başlangıcı mı olduğu ise önümüzdeki süreçte netleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.