Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na: Atmazsanız Adam Değilsiniz!

Sağlık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 25.05.2026 - 14:41, Güncelleme: 25.05.2026 - 14:41 257 kez okundu.
 

Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na: Atmazsanız Adam Değilsiniz!

Kemal Kılıçdaroğlu tarafından partiden ihraç edileceği iddia edilen Ordulu Cemal Enginyurt, “Beni CHP’den atacaklarmış. Atmazsanız adam değilsiniz"
Gazeteci Sinan Burhan’ın ortaya attığı bomba iddia, siyaset kulislerini hareketlendirdi. İddiaya göre, "mutlak butlan" kararı sonrası hukuken yeniden göreve iade edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, aralarında İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt’un da bulunduğu 10 ismi partiden ihraç edeceği ileri sürüldü. ​Kılıçdaroğlu’nun ihraç edeceği iddia edilen isimler arasında Ali Mahir Başarır, Veli Ağbaba, Burhanettin Bulut, Umut Akdoğan, Taşkın Özer, Özgür Karabat, Adnan Beker, Gökhan Zeybek ve Ümit Dikbayır ile birlikte kendi adının da yer aldığını öğrenen DP İstanbul Milletvekili Ordulu Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü. "Cumhuriyete Sahip Çıktım, Atatürk Dedim!" Hakkındaki ihraç iddialarına sert ve net bir dille yanıt veren Enginyurt, halkın ve mağdurların sesi olduğu için hedef alındığını belirterek, “Kemal Kılıçdaroğlu beni CHP’den ihraç edecekmiş. Ne yaptım ben? Cumhuriyete sahip çıktım. Sarayın zulmüne boyun eğmedim. Emekliye, çiftçiye, esnafa, mağdur her kesime sahip çıktım. Susan dilsiz şeytan olmadım. Atatürk dedim. Laik Türkiye dedim.” ifadelerini kullandı. "Atmazsanız Adam Değilsiniz" Açıklamasının sonunda adeta meydan okuyan Enginyurt, geri adım atmayacağını vurgulayarak, "Beni CHP’den atacaklarmış. Atmazsanız adam değilsiniz" diyerek tepkisini dile getirdi.
Kemal Kılıçdaroğlu tarafından partiden ihraç edileceği iddia edilen Ordulu Cemal Enginyurt, “Beni CHP’den atacaklarmış. Atmazsanız adam değilsiniz"

Gazeteci Sinan Burhan’ın ortaya attığı bomba iddia, siyaset kulislerini hareketlendirdi. İddiaya göre, "mutlak butlan" kararı sonrası hukuken yeniden göreve iade edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, aralarında İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt’un da bulunduğu 10 ismi partiden ihraç edeceği ileri sürüldü.

​Kılıçdaroğlu’nun ihraç edeceği iddia edilen isimler arasında Ali Mahir Başarır, Veli Ağbaba, Burhanettin Bulut, Umut Akdoğan, Taşkın Özer, Özgür Karabat, Adnan Beker, Gökhan Zeybek ve Ümit Dikbayır ile birlikte kendi adının da yer aldığını öğrenen DP İstanbul Milletvekili Ordulu Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü.

"Cumhuriyete Sahip Çıktım, Atatürk Dedim!"

Hakkındaki ihraç iddialarına sert ve net bir dille yanıt veren Enginyurt, halkın ve mağdurların sesi olduğu için hedef alındığını belirterek, “Kemal Kılıçdaroğlu beni CHP’den ihraç edecekmiş. Ne yaptım ben? Cumhuriyete sahip çıktım. Sarayın zulmüne boyun eğmedim. Emekliye, çiftçiye, esnafa, mağdur her kesime sahip çıktım. Susan dilsiz şeytan olmadım. Atatürk dedim. Laik Türkiye dedim.” ifadelerini kullandı.

"Atmazsanız Adam Değilsiniz"

Açıklamasının sonunda adeta meydan okuyan Enginyurt, geri adım atmayacağını vurgulayarak, "Beni CHP’den atacaklarmış. Atmazsanız adam değilsiniz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.