CHP Ordu Kadın Kolları’nda Yeni Başkan: Seçil Karabulut

Siyaset (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 01.08.2026 - 16:22, Güncelleme: 01.08.2026 - 16:22 320 kez okundu.
 

CHP Ordu Kadın Kolları’nda Yeni Başkan: Seçil Karabulut

CHP ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Seçil Karabulut, “Kadınların ekonomik ve siyasal yaşamda daha güçlü yer alması için var gücümüzle çalışacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Merkezi tarafından Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine genel merkez tarafından Seçil Karabulut atandı. Önceki dönem başkan Nilgün Yılmaz görevden alınmıştı. “Görevi Onur ve Sorumlulukla Üstleniyorum” Karabulut yaptığı açıklamada, CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenmenin büyük bir onur ve sorumluluk olduğunu vurguladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her şey kadının eseridir” sözünü rehber edineceklerini belirterek, kadınların sosyal, ekonomik ve siyasal yaşamda daha güçlü yer alması için çalışacaklarını ifade etti. “Birlik, Dayanışma ve Adalet” Karabulut, partinin köklü değerlerine bağlı kalarak ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil kucaklayan bir siyaset anlayışını büyütmeye devam edeceklerini söyleyerek, “Ordu’nun her ilçesinde, her mahallesinde ve her sokağında kadınlarımızın sesi olmaya, gençlerimizle birlikte umudu büyütmeye devam edeceğiz” dedi. “Kadınların Mücadelesi İktidar Yürüyüşünde Hissedilecek” CHP’nin iktidar yürüyüşünde kadınların emeğinin ve mücadelesinin en güçlü şekilde hissedileceğine inandığını belirten Karabulut, görevi şahsi bir makam olarak değil, halk için hizmet sorumluluğu olarak gördüğünü dile getirdi. Bugüne kadar emek veren tüm kadın yol arkadaşlarına teşekkür eden Karabulut, “Görevler gelip geçicidir. Asıl olan Cumhuriyet’e, demokrasiye ve halkımıza olan bağlılığımızdır” sözleriyle açıklamasını tamamladı.
CHP ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Seçil Karabulut, “Kadınların ekonomik ve siyasal yaşamda daha güçlü yer alması için var gücümüzle çalışacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Merkezi tarafından Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine genel merkez tarafından Seçil Karabulut atandı. Önceki dönem başkan Nilgün Yılmaz görevden alınmıştı.

“Görevi Onur ve Sorumlulukla Üstleniyorum”

Karabulut yaptığı açıklamada, CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenmenin büyük bir onur ve sorumluluk olduğunu vurguladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her şey kadının eseridir” sözünü rehber edineceklerini belirterek, kadınların sosyal, ekonomik ve siyasal yaşamda daha güçlü yer alması için çalışacaklarını ifade etti.

“Birlik, Dayanışma ve Adalet”

Karabulut, partinin köklü değerlerine bağlı kalarak ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil kucaklayan bir siyaset anlayışını büyütmeye devam edeceklerini söyleyerek, “Ordu’nun her ilçesinde, her mahallesinde ve her sokağında kadınlarımızın sesi olmaya, gençlerimizle birlikte umudu büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

“Kadınların Mücadelesi İktidar Yürüyüşünde Hissedilecek”

CHP’nin iktidar yürüyüşünde kadınların emeğinin ve mücadelesinin en güçlü şekilde hissedileceğine inandığını belirten Karabulut, görevi şahsi bir makam olarak değil, halk için hizmet sorumluluğu olarak gördüğünü dile getirdi.

Bugüne kadar emek veren tüm kadın yol arkadaşlarına teşekkür eden Karabulut, “Görevler gelip geçicidir. Asıl olan Cumhuriyet’e, demokrasiye ve halkımıza olan bağlılığımızdır” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.