CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL 8 KASIM'DA ORDU'YA GELİYOR
CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL 8 KASIM'DA ORDU'YA GELİYOR
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ordu’ya geliyor. Özel, yurt genelinde düzenlenen “Millet iradesine sahip çıkıyor” mitinglerine Ordu’da devam edecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, teşkilat mensuplarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında genel ve yerel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Akpınar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 8 Kasım Cumartesi günü saat 15’te Cumhuriyet düzenleyeceği Ordu miting programını da kamuoyu ile paylaştı.
“İktidar Her Şeyi Ben Bilirim Anlayışında”
Ülke yönetimini “her şeyi ben bilirim” anlayışıyla yürütmekle eleştiren il başkanımız Bülent Akpınar, “Bu anlayış ekonomiden eğitime, sağlıktan adalete kadar yıkıcı sonuçlar doğuruyor. Halk artık bu tabloyu görüyor” ifadelerini kullandı.
“Eğitimde Bilimin Yerini İmamlar Alamaz”
İl Başkan Bülent Akpınar, din görevlilerinin okullara atanmasını eleştirerek, “Pedagojik formasyona sahip olmayan 336 din görevlisi, ‘manevi destek’ adı altında okullara atandı. Çocuklarımızın geleceği imamlarla değil, bilimsel yöntemlerle korunur” dedi.
“Uyuşturucu ve Çeteleşmeye Karşı Gerçek Mücadele Gerek”
Toplumun çürümesine dikkat çeken il başkanımız Bülent Akpınar, “Gençlerimiz kumar, uyuşturucu ve çeteleşme bataklığına sürükleniyor. Bu tabloyu tersine çevirmek için etkili bir plan şart” dedi.
“Vicdanınıza Yazıklar Olsun”
Yarım kalan ulaşım projelerini hatırlatan il başkanı Bülent Akpınar, “Gürgentepe– Gölköy, Ünye–Akkuş–Niksar, Fatsa otoyolu, Çambaşı yolu yıllardır bekliyor. Artık kirli ellerinizi bu şehirden çekin” dedi. Akpınar, açıklamasının sonunda 8 Kasım saat 15.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine tüm Orduluları davet etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
