Büyükşehirin Çorba İkramı Şimdi De Şehir Hastanesinde

Sağlık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 08.10.2026 - 14:33, Güncelleme: 08.10.2026 - 14:33 278 kez okundu.
 

Büyükşehirin Çorba İkramı Şimdi De Şehir Hastanesinde

Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da hizmet vermeye başlayan Şehir Hastanesinde çorba ikramına başladı. Vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını söylüyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıran çalışmalarının yanı sıra sosyal desteklerini de sürdürüyor. Daha önce hastaneler, üniversite ve esnaf bölgelerinde vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Ordu Şehir Hastanesinde ücretsiz çorba ikramına başladı. ÇORBA İKRAMI BAŞLADI Büyükşehir Belediyesinin de destekleriyle Ordu’ya kazandırılan Şehir Hastanesi ile kentin önemli bir ihtiyacı karşılanırken, Büyükşehir Belediyesi hastaneye ulaşan vatandaşlar, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarının da yanında oldu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Şehir Hastanesinde 8.30 ile 11.00 saatleri arasında gerçekleştirilen çorba ikramıyla özellikle sabahın erken saatlerinde hastaneye gelen vatandaşlara sıcak bir ikram sunulmaya başlandı. Büyükşehir Belediyesi hastanelerde, üniversitede ve şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiği çorba ikramlarıyla vatandaşların yanında olurken şimdi de Şehir Hastanesinde başlatılan uygulamayla bu sosyal destek ağı daha da genişletildi. VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR Çorba ikramından yararlanan vatandaşlar uygulamanın Şehir Hastanesine taşınmasından dolayı memnuniyet duydular. Vatandaşlar, “Sabah hastaneye geldik, kahvaltı yapmak yerine burada Belediyemizin ücretsiz çorba ikramından yararlandık. Sabah sıcak çorbamızı içebildik. Çok güzel bir hizmet oldu. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da hizmet vermeye başlayan Şehir Hastanesinde çorba ikramına başladı. Vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını söylüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıran çalışmalarının yanı sıra sosyal desteklerini de sürdürüyor. Daha önce hastaneler, üniversite ve esnaf bölgelerinde vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Ordu Şehir Hastanesinde ücretsiz çorba ikramına başladı.

ÇORBA İKRAMI BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesinin de destekleriyle Ordu’ya kazandırılan Şehir Hastanesi ile kentin önemli bir ihtiyacı karşılanırken, Büyükşehir Belediyesi hastaneye ulaşan vatandaşlar, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarının da yanında oldu.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Şehir Hastanesinde 8.30 ile 11.00 saatleri arasında gerçekleştirilen çorba ikramıyla özellikle sabahın erken saatlerinde hastaneye gelen vatandaşlara sıcak bir ikram sunulmaya başlandı.

Büyükşehir Belediyesi hastanelerde, üniversitede ve şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiği çorba ikramlarıyla vatandaşların yanında olurken şimdi de Şehir Hastanesinde başlatılan uygulamayla bu sosyal destek ağı daha da genişletildi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Çorba ikramından yararlanan vatandaşlar uygulamanın Şehir Hastanesine taşınmasından dolayı memnuniyet duydular. Vatandaşlar, “Sabah hastaneye geldik, kahvaltı yapmak yerine burada Belediyemizin ücretsiz çorba ikramından yararlandık. Sabah sıcak çorbamızı içebildik. Çok güzel bir hizmet oldu. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.