BÜYÜKŞEHİR ZABITASI KALDIRIM İŞGALİNE SON VERİYOR

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 25.06.2025 - 11:11, Güncelleme: 25.06.2025 - 11:11 5697 kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI KALDIRIM İŞGALİNE SON VERİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ana arterlerde kaldırım ve yaya yollarını işgal eden işletmeler ile seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirdi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri kent genelinde birçok farklı konuda denetimleri arttırdı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dikkate alan ekipler, kaldırımları işgal eden işletmeler ve izinsiz satış yapan seyyar satıcılar tek tek uyardı. Yaya ve araç yolunu işgal eden birçok ürün zabıta ekipleri tarafından kaldırılırken, uyarıları dikkate almayan ve reklam tabelaları ile malzemelerini kaldırmayan bazı işletmelere cezai işlem uygulandı. İzinsiz tezgâh açan ve çevre kirliliği ile ulaşımda aksaklık yaşatan seyyar satıcıların malzemeleri de denetimler kapsamında toplatıldı. ALTINORDU, ÜNYE VE FATSA İLÇELERİNDE DEVAM EDECEK Altınordu ilçesi başta olmak üzere denetimler önümüzdeki günlerde Fatsa ve Ünye ilçelerinde de yapılacak. Altınordu ilçesinde yapılan denetimlerde ana caddeler başta olmak üzere İsmet Paşa, Sırrı Paşa Caddeleri ve Zübeyde Hanım Caddeleri ile Büyükşehir Belediyesine ait yol ağında denetim yapıldı. Gerçekleştirilen denetimde, yol kenarlarına ve kaldırımlara bırakılan duba, reklam panoları ve çeşitli malzemeler de zabıta ekipleri tarafından bir bir kaldırıldı. Öte yandan yetkililer, yaya güvenliği ve düzenli şehir görünümü için bu tür denetimlerin kent genelinde aralıksız devam edeceğini belirtti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, ana arterlerde kaldırım ve yaya yollarını işgal eden işletmeler ile seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri kent genelinde birçok farklı konuda denetimleri arttırdı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dikkate alan ekipler, kaldırımları işgal eden işletmeler ve izinsiz satış yapan seyyar satıcılar tek tek uyardı. Yaya ve araç yolunu işgal eden birçok ürün zabıta ekipleri tarafından kaldırılırken, uyarıları dikkate almayan ve reklam tabelaları ile malzemelerini kaldırmayan bazı işletmelere cezai işlem uygulandı. İzinsiz tezgâh açan ve çevre kirliliği ile ulaşımda aksaklık yaşatan seyyar satıcıların malzemeleri de denetimler kapsamında toplatıldı.

ALTINORDU, ÜNYE VE FATSA İLÇELERİNDE DEVAM EDECEK

Altınordu ilçesi başta olmak üzere denetimler önümüzdeki günlerde Fatsa ve Ünye ilçelerinde de yapılacak. Altınordu ilçesinde yapılan denetimlerde ana caddeler başta olmak üzere İsmet Paşa, Sırrı Paşa Caddeleri ve Zübeyde Hanım Caddeleri ile Büyükşehir Belediyesine ait yol ağında denetim yapıldı. Gerçekleştirilen denetimde, yol kenarlarına ve kaldırımlara bırakılan duba, reklam panoları ve çeşitli malzemeler de zabıta ekipleri tarafından bir bir kaldırıldı.

Öte yandan yetkililer, yaya güvenliği ve düzenli şehir görünümü için bu tür denetimlerin kent genelinde aralıksız devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.