BİR AİLE DUA VE GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 20.05.2023 - 23:03, Güncelleme: 20.05.2023 - 23:03 2797+ kez okundu.
 

BİR AİLE DUA VE GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Ordu'ya gelirken Samsun’da alkollü bir sürücünün neden olduğu kazada aynı aileden hayatını kaybeden dört kişi son yolculuğuna uğurlandı.
Sakarya Adapazarı'ndan memleketi Ordu'nun Çaybaşı ilçesine gelen ailenin içinde bulunduğu otomobile Samsun'un İlkadım ilçesinde ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkollü olduğu tespit edilen Okan U., idaresindeki otomobilin arkadan çarpmıştı..   Feci kazada, otomobil sürücüsü 35 yaşındaki İbrahim Çubuk, 33 yaşındaki eşi Kiraz Çubuk, kızları 4 yaşındaki Zeynep Lina Çubuk ile sürücünün ablası Emine Ocak olay yerinde hayatını kaybetmişlerdi.   Hayatlarını kaybedenler için Ordu’nun Çaybaşı ilçesine bağlı Koztepe Mahallesi'ndeki evlerinde alınan helalliğin ardından öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından anne, baba ve kızlarının cenazelerini dualar ve gözyaşları eşliğinde yan yana son yolculuklarına uğurlandı. Merhume Emine Ocak'ın cenazesi ise alınan helallik ve cenaze namazı sonrası defnedilmek üzere Sakarya Adapazarı'na gönderildi.
Ordu'ya gelirken Samsun’da alkollü bir sürücünün neden olduğu kazada aynı aileden hayatını kaybeden dört kişi son yolculuğuna uğurlandı.

Sakarya Adapazarı'ndan memleketi Ordu'nun Çaybaşı ilçesine gelen ailenin içinde bulunduğu otomobile Samsun'un İlkadım ilçesinde ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkollü olduğu tespit edilen Okan U., idaresindeki otomobilin arkadan çarpmıştı..

 

Feci kazada, otomobil sürücüsü 35 yaşındaki İbrahim Çubuk, 33 yaşındaki eşi Kiraz Çubuk, kızları 4 yaşındaki Zeynep Lina Çubuk ile sürücünün ablası Emine Ocak olay yerinde hayatını kaybetmişlerdi.

 

Hayatlarını kaybedenler için Ordu’nun Çaybaşı ilçesine bağlı Koztepe Mahallesi'ndeki evlerinde alınan helalliğin ardından öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından anne, baba ve kızlarının cenazelerini dualar ve gözyaşları eşliğinde yan yana son yolculuklarına uğurlandı. Merhume Emine Ocak'ın cenazesi ise alınan helallik ve cenaze namazı sonrası defnedilmek üzere Sakarya Adapazarı'na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.