BELEDİYE BAŞKANI'NDAN GÜLŞEN'E SERT TEPKİ

Sanat (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 04.08.2023 - 00:38, Güncelleme: 04.08.2023 - 00:38 5488+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN GÜLŞEN'E SERT TEPKİ

Fındık toplarken çekilen fotoğrafını paylaşan Gülşen’e tepki gösteren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Hani ülkeyi terk edecektin” dedi.
Ordu’nun Altınordu ilçesi Yemişli Mahallesi’nde fındık toplarken çekilen fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı Gülşen’in paylaşımı tam anlamıyla olay oldu. Bahçede fındığı daha kopartmayan fotoğraf için eline alan Gülşen’in paylaşımı sosyal medyada büyük ses getirirken, ulusal basında da haberlere konu oldu. Fotoğrafı ve paylaşımı beğenip destekleyenler kadar tepki gösterenlerde oldu. En ilginç tepki ise açıklanan tarihten önce bahçeye girmesine tepki gösteren Altınordu Ziraat Odası Başkanı Akça, “Gülşen acele etmeseydi keşke. Erken hasattan dolayı randıman en az 3-4 geri gelecek.” dedi. Gülşen’e en sert tepki ise komşumuz Giresun’un Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan geldi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Ordu Ana Haber sosyal medya paylaşımında Gülşen'in fotoğrafının altına şu yorumları yaptı; “Seçmeni ülkeyi terk etmekle tehdit eden hanfendi şimdi bu sözleri unutturma gayretine girmiş. Demek ki neymiş büyük konuşmayacakmışsın. Yoksa bu millet adama tükürdüğünü yalatırmış.”
Fındık toplarken çekilen fotoğrafını paylaşan Gülşen’e tepki gösteren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Hani ülkeyi terk edecektin” dedi.

Ordu’nun Altınordu ilçesi Yemişli Mahallesi’nde fındık toplarken çekilen fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı Gülşen’in paylaşımı tam anlamıyla olay oldu. Bahçede fındığı daha kopartmayan fotoğraf için eline alan Gülşen’in paylaşımı sosyal medyada büyük ses getirirken, ulusal basında da haberlere konu oldu.

Fotoğrafı ve paylaşımı beğenip destekleyenler kadar tepki gösterenlerde oldu. En ilginç tepki ise açıklanan tarihten önce bahçeye girmesine tepki gösteren Altınordu Ziraat Odası Başkanı Akça, “Gülşen acele etmeseydi keşke. Erken hasattan dolayı randıman en az 3-4 geri gelecek.” dedi.

Gülşen’e en sert tepki ise komşumuz Giresun’un Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan geldi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Ordu Ana Haber sosyal medya paylaşımında Gülşen'in fotoğrafının altına şu yorumları yaptı;

“Seçmeni ülkeyi terk etmekle tehdit eden hanfendi şimdi bu sözleri unutturma gayretine girmiş. Demek ki neymiş büyük konuşmayacakmışsın. Yoksa bu millet adama tükürdüğünü yalatırmış.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Tolga
(04.08.2023 01:08 - #301)
Gülşen'in böyle bir söz söylemedi. Bu sosyal medya yalanını gerçek sanan Belediye başkanı olan şahısa mi üzüleyim. Bunu da haber yapan size mi? Yazık
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.