BAŞKAN AKÇAY TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU'NU ZİYARET ETTİ
BAŞKAN AKÇAY TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU'NU ZİYARET ETTİ
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nu ziyaret eden İsa Akçay, “Türk futbolunun geleceği adına umut veren, vizyoner bir bakış açısıyla bizi karşıladı”
Orduspor 1967 Kulüp Başkanı İsa Akçay, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Türk futbolunun geleceğine dair önemli değerlendirmeler yapıldı.
Türk Futbolu İçin Umut Veren Görüşme
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan İsa Akçay, toplantının oldukça verimli geçtiğini belirterek, “TFF Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ile son derece samimi ve ufuk açıcı bir toplantı gerçekleştirdik. Türk futbolunun geleceği adına umut veren, vizyoner bir bakış açısıyla bizi karşıladığı için kendisine yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yeni Sezon İçin Heyecan Verici Planlar
Görüşmede Başkan Hacıosmanoğlu’nun, önümüzdeki sezon futbol camiasına önemli katkılar sunmaya hazırlandığı yönündeki mesajları heyecanla karşılandı. Başkan Akçay, “Bu yeni sezonun, Türk futbolu için birlik, başarı ve yeniden yapılanma dönemi olacağına yürekten inanıyorum” dedi.
Görüşmenin sonunda her iki taraf da, Türk futbolunun gelişimi için iş birliğine açık olduklarını vurguladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.