Bakan Uraloğlu'ndan Çambaşı Yolu'na Ödenek Müjdesi
Bakan Uraloğlu'ndan Çambaşı Yolu'na Ödenek Müjdesi
Çambaşı Yaylası yol projesi hız kazanıyor. Mahmut Özer ve Yener Kaya’nın Ankara temasları sonrası Ulaştırma Bakanlığı’ndan asfalt ve ödenek müjdesi geldi.
Ordu’nun en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Çambaşı Yaylası’nın yol sorunu için beklenen hamle, Önceki Dönem Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’den geldi. Özer, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette Ordu- Kabadüz ve Kabadüz-Çambaşı yolunun yapım süreci ele alındı. Bakan Uraloğlu, yol çalışmalarının hızlandırılması için talimat verdi. Geçtiğimiz yıl altyapısı tamamlanan 12 kilometrelik kısmın asfaltlanması ve Kabadüz girişindeki 4 kilometrelik bölümün tamamlanması kararlaştırıldı. Ayrıca projenin geri kalan kısmı için ödenek artırımı sağlandı.
Prof. Dr. Mahmut Özer, Ordu’ya verdiği desteklerden dolayı Bakan Uraloğlu’na teşekkür etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
