ADRENALİN TUTKUSU AZ KALSIN HAYATINA MAL OLACAKTI

Ordu Gündemi 18.07.2025 - 17:22, Güncelleme: 18.07.2025 - 17:22 2626+ kez okundu.
 

ADRENALİN TUTKUSU AZ KALSIN HAYATINA MAL OLACAKTI

Ordu’da yamaç paraşütüyle akrobasi yapan 35 yaşındaki bir sporcu, dengesini kaybederek denize düştü. Ekiplerin anında müdahalesiyle sporcu sağ salim kurtarıldı.
Ordu’da adrenalin dolu anlar korku dolu dakikalara dönüştü. Ordu’nun seyir tepesi Boztepe’den yamaç paraşütüyle uçuşa geçen 35 yaşlarında olduğu belirtilen bir yamaç paraşütü sporcusu, sahile yakın bir noktada havada akrobasi yaptığı sırada kontrolünü kaybederek denize düştü. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine hızla ulaşan çevredeki vatandaşlar ve Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi arama kurtarma dalgıç ekipleri, sporcuyu kısa sürede suyun içinden çıkararak kıyıya ulaştırdı.
Ordu’da yamaç paraşütüyle akrobasi yapan 35 yaşındaki bir sporcu, dengesini kaybederek denize düştü. Ekiplerin anında müdahalesiyle sporcu sağ salim kurtarıldı.

Ordu’da adrenalin dolu anlar korku dolu dakikalara dönüştü. Ordu’nun seyir tepesi Boztepe’den yamaç paraşütüyle uçuşa geçen 35 yaşlarında olduğu belirtilen bir yamaç paraşütü sporcusu, sahile yakın bir noktada havada akrobasi yaptığı sırada kontrolünü kaybederek denize düştü.

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine hızla ulaşan çevredeki vatandaşlar ve Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi arama kurtarma dalgıç ekipleri, sporcuyu kısa sürede suyun içinden çıkararak kıyıya ulaştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.