Adıgüzel’den Sert Çıkış: ‘İhracatçıların Yalanına Kanmayın
Adıgüzel’den Sert Çıkış: ‘İhracatçıların Yalanına Kanmayın
“İhracat düştü” açıklamalarını yalan serisinin devamı olarak nitelendiren CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel, üretici ve kamuoyuna yalan söylendiğini öne sürdü.
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, fındık ihracatındaki düşüşle ilgili yapılan açıklamalara sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ihracatın düşmesinin nedeninin fiyatlar değil, ürün eksikliği ve manipülasyon olduğunu savunan Adıgüzel, “Ula sen kendini akıllı da milleti aptal mı sanıyon? Sabrımı taşırma!” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.
Adıgüzel, geçen yılki rekolte rakamlarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Sanki geçen yıl 600 bin ton vardı da ihracat yarıya düştü. Zaten fındık anca onun yarısı idi” dedi.
İhracatın düşük gösterilmesinin bilinçli bir tercih olduğunu öne süren Adıgüzel, “Olan fındığı da alıp depoda tuttunuz, ihracat düşük gözüksün diye. Dümbükler!” ifadeleriyle sert eleştirilerde bulundu.
Milletvekili Adıgüzel, üreticilerin ve kamuoyunun yanıltıldığını savunarak, “Rekolte kuyruklu yalanından utanacaklarına şimdi de yalan serisine ihracat düştü diye devam ediyorlar. İnsanda biraz utanma olur!” diyerek tepkisini sürdürdü.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
