52 ORDUSPOR ÇAYELİ KARŞISINDA FARKA KOŞTU: 5-1

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 22.09.2025 - 00:00, Güncelleme: 22.09.2025 - 00:00 4601+ kez okundu.
 

52 ORDUSPOR ÇAYELİ KARŞISINDA FARKA KOŞTU: 5-1

Bu sezon lige fırtına gibi başlayan 52 Orduspor, 1 -0 geriye düştüğü maçta Çayeli’yi 5-1 yendi ve yoluna kayıpsız devam ederek liderliğini sürdürdü.
Fırtına gibi başladı, fırtına gibi devam ediyor. TFF 3. Lig 3. Grup’ta haftaya topladığı 6 puanla lider giren 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligin 3. haftasında bu akşam Yeni Ordu Stadı’nda Çayeli Spor Kulübü’nü konuk etti. Maça hızlı başlayan konuk ekip, henüz 3. dakikada Ethem Erboğan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün şokunu hemen atan mor beyazlı ekip, 18. dakikada sahneye çıkan Emre Gemici skora dengeyi getirirken, 23. dakikada kazanılan penaltı golüyle 52 Orduspor öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Aykut Sarıdoğan farkı ikiye çıkaran golü kaydetti ve devre 3-1 ev sahibi lehine sonuçlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan 52 Orduspor, 66. dakikada Yusuf Mert Tunç’un golüyle skoru 4-1, 74. dakikada ise Yusuf Mert Tunç’un attığı golle farkı dörde yükseltti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 5-1’lik sonuçla tamamlandı. Mor beyazlılar almış oldukları bu galibiyetle ligde 3’te 3 yaparak puanını 9’a çıkararak gruptaki liderliğini sürdürdü.
Bu sezon lige fırtına gibi başlayan 52 Orduspor, 1 -0 geriye düştüğü maçta Çayeli’yi 5-1 yendi ve yoluna kayıpsız devam ederek liderliğini sürdürdü.

Fırtına gibi başladı, fırtına gibi devam ediyor. TFF 3. Lig 3. Grup’ta haftaya topladığı 6 puanla lider giren 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligin 3. haftasında bu akşam Yeni Ordu Stadı’nda Çayeli Spor Kulübü’nü konuk etti.

Maça hızlı başlayan konuk ekip, henüz 3. dakikada Ethem Erboğan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün şokunu hemen atan mor beyazlı ekip, 18. dakikada sahneye çıkan Emre Gemici skora dengeyi getirirken, 23. dakikada kazanılan penaltı golüyle 52 Orduspor öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Aykut Sarıdoğan farkı ikiye çıkaran golü kaydetti ve devre 3-1 ev sahibi lehine sonuçlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan 52 Orduspor, 66. dakikada Yusuf Mert Tunç’un golüyle skoru 4-1, 74. dakikada ise Yusuf Mert Tunç’un attığı golle farkı dörde yükseltti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 5-1’lik sonuçla tamamlandı.

Mor beyazlılar almış oldukları bu galibiyetle ligde 3’te 3 yaparak puanını 9’a çıkararak gruptaki liderliğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.