2 BİN 400 KM’LİK HİZMETE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

İlçeler (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 03.09.2025 - 16:27, Güncelleme: 03.09.2025 - 16:27 6728+ kez okundu.
 

2 BİN 400 KM’LİK HİZMETE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Ünye ilçesi Bayramca Mahallesi’nde başlatılan beton yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin uzun süredir yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşuyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ünye ilçesi Bayramca Mahallesi’nde başlatılan beton yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin uzun süredir yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte 6 yıllık süre zarfında 2 bin 400 km yolu asfalt ve beton çalışmalarıyla konfora kavuşturan Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede seferberliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Ünye ilçesinde çalışan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri toplam uzunluğu 1.2 km olan Bayramca Mahallesi’nde bulunan güzergahta beton yol çalışması başlattı. BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR Yıllardır hasretle bekledikleri yolun yapılmasıyla Bayramca Mahallesi sakinleri büyük sevinç yaşadı. Çalışmalar dolayısıyla büyük memnuniyet duyan vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri şöyle konuştular: “30 yıldır bu yolun yapılmasını bekliyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Çok sevinçliyiz. Hasretimiz artık bitti.” RAHAT ULAŞIM İMKANI SUNULACAK Hizmetin devam ettiği Bayramca’da çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Dayanıklılığı ile bilinen beton yollun yapılmasıyla birlikte bölgedeki ulaşım ağı güçlendirilerek vatandaşlara rahat bir şekilde ulaşım imkanı sunulacak.
Ünye ilçesi Bayramca Mahallesi’nde başlatılan beton yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin uzun süredir yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ünye ilçesi Bayramca Mahallesi’nde başlatılan beton yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin uzun süredir yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte 6 yıllık süre zarfında 2 bin 400 km yolu asfalt ve beton çalışmalarıyla konfora kavuşturan Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede seferberliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Ünye ilçesinde çalışan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri toplam uzunluğu 1.2 km olan Bayramca Mahallesi’nde bulunan güzergahta beton yol çalışması başlattı.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yıllardır hasretle bekledikleri yolun yapılmasıyla Bayramca Mahallesi sakinleri büyük sevinç yaşadı. Çalışmalar dolayısıyla büyük memnuniyet duyan vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Mahalle sakinleri şöyle konuştular:

“30 yıldır bu yolun yapılmasını bekliyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Çok sevinçliyiz. Hasretimiz artık bitti.”

RAHAT ULAŞIM İMKANI SUNULACAK

Hizmetin devam ettiği Bayramca’da çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Dayanıklılığı ile bilinen beton yollun yapılmasıyla birlikte bölgedeki ulaşım ağı güçlendirilerek vatandaşlara rahat bir şekilde ulaşım imkanı sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.